Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valóban fukar vagyok, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fukar vagyok, hogy ha "csak" 25000 forint értékben vettem ajándékot a páromnak, úgy hogy közben nettó 500. 000 Ft. A keresetem?

Figyelt kérdés
A párom szerint fukar vagyok, és emiatt veszekszim velem....
2019. jan. 11. 10:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem tudom, én biztos a kanapén altatnám a páromat vagy 2 hétig, hogy gondolkozzon el az életén ha rám költene 25 ezret. Nincsenek anyagi gondjaink de minek több tízezret kidobni ajándékra? Pláne karácsonykor, aminek nagyon nem erről kéne szólnia. Mi például egyáltalán nem ajándékozunk karácsonykor pedig megtehetnénk, hogy 100ezret költsünk egymásra. De mi értelme van? Ha a kérdés nem kamu akkor a párod egyszerűen csak egy anyagias buta liba. Nem tudom miért maradtok együtt ilyen nőkkel..
2019. jan. 11. 13:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Te szereted a hölgyet? Mit gondolsz? Ő szeret téged? Ezek alapján nehéz elképzelni, hogy ez egy őszinte szeretetteljes kapcsolat. Ha tényleg így gondolkodik, akkor én keresnék mást.
2019. jan. 11. 15:45
 23/28 anonim ***** válasza:
22es vagyok. Férjem többet keres, nem kaptam tőle ajándékot, én sem vettem neki. Három gyerekünk van, nekik vettünk. Amíg nem volt gyerek sem az ajándék volt a lényeg...
2019. jan. 11. 15:47
 24/28 peca1000 ***** válasza:
41%

Ja hogy elvárja, hogy a fizetéseddel arányos értékben vegyél neki ajándékot?

Megmutatnám neki az ajtót, hogy ott menjen ki a cuccaival együtt.

2019. jan. 11. 15:55
 25/28 anonim ***** válasza:
61%

Én nem vettem semmit.

Mondjuk 500e Ft kárt okozott a kocsiban tehát végülis fizettem én karácsonykor :)

2019. jan. 11. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:

De amùgy, bár mi is szépen keresünk, nem szokásunk ajándékozni. A gyerek kap, neki megőrizzük a varázst, meg ha apòsékhoz megyünk, akkor ők is valami apròságot, de mi egymásnak nem szoktunk. Na jò, tavaly a férjem kapott egy szép pénztárcát, mert az övé pont karácsony előtt ment szét, és tudtam, hogy szeretne egy másikat, ìgy megleptem vele, idén pedig nekem szakadt szét a táskám, és mivel pont Black Friday-kor voltam olyan helyen ahol tudtam venni egy szépet és jò minőségűt kicsit nagyobb összegért, ezért nekem idén ez volt a karácsonyi ajándékom.

Pedig mindig feltesszük egymásnak a kérdést, hogy minek örülne a másik, de valahogy mindig oda jutunk, hogy amùgy megvan minden, teljesen feleslegesen meg nem fogunk ajándékozni, akkor inkább nyaralásra vagy bármilyen programra költjük azt a pénzt, ami aztán közös élmény lesz.

2019. jan. 12. 03:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem tartom fukarságanak. Sztem az ajándékoknak arról kellene szólnia, hogy mennyire ismerjük a másikat és neki szóló ajándékot találjunk, nem arról, hogy most az konkrétan hány ft volt. A szeretetet ne pénzben mérjük már...

Csak sok emberbe ezt belenevelik, hogy jaj, "illlliiiiik" a közeli szeretteknek drága ajándékot venni. Egyszer egy ismerősömmel össze is vesztem emiatt, mert elkezdett kutyázni, amiért nem vettem a szüleimnek 20-30ezres tabletet egyetemi ösztöndíj mellett, amikor ő igen...

2019. jan. 12. 12:34
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában nem ajándékozunk. Vagy ha még is, akkor befizetünk pl. valamilyen utazásra, az a közös ajándékunk, előre megbeszélten. Szerintem ez így jól működik. Megjegyzem mindketten majdnem annyit keresünk, mint te, de vannak fontosabb dolgok... Ha elvárás lenne bizonyos értékű ajándék, én is gyorsan megmutatnám az ajtót.
2019. jan. 12. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!