Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valóban fukar vagyok, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fukar vagyok, hogy ha "csak" 25000 forint értékben vettem ajándékot a páromnak, úgy hogy közben nettó 500. 000 Ft. A keresetem?

Figyelt kérdés
A párom szerint fukar vagyok, és emiatt veszekszim velem....
2019. jan. 11. 10:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%

Én személy szerint annak örülök, ha valaki főként az idejét ajándékozza nekem és nem a pénzét, értve ez alatt kézzel készült ajándékokat, ételeket, kettesben töltött pillanatokat, élményeket.

Az én szempontomból tehát akkor lennél fukar, ha egy ajándékkal betömnéd a szám.

2019. jan. 11. 10:44
 12/28 anonim ***** válasza:
20%

És ő akkor amikor 150-ért vett neked ajándékot, miközben annyit keres, akkor ő miből élt ?

32/f

2019. jan. 11. 10:50
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy fukar. Alapból nem vennék senkinek 25.000 Ft-ért ajándékot nem is várom el senkitől hogy ilyen értékben vegyen nekem. Nem is igazán rajongok ezekért a kötelező ajándékozásokért. Pocsék erzekem van ahhoz mit vegyek a másiknak, kapni meg nem szeretek. Nem az ajándékozás nincs benne a szeretetnyelvemben

N24

2019. jan. 11. 11:11
 14/28 peca1000 ***** válasza:
21%

Én dobnám ezt a pènzéhes csajt.

Senki sem kötelezte, hogy 150-ért vegyen neked ajándékot.

Ha nem tetszik neki a te 25 EFt-os ajándékod mert túl alacsony értékűnek találta, kérd vissza tőle, te is visszaadod amit tőle kaptál, és páros lábbal kirúgod.

2019. jan. 11. 11:15
 15/28 anonim ***** válasza:
14%

Egyébként még azt is megpróbálhatnád, hogy fogsz 11 húszast és egy ötöst, majd meggyújtod előtte.

32/f

2019. jan. 11. 11:45
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, mi az ajàndék.

Ha olyan dolog, amire tudod, hogy vàgyott, valami személyes, ami kifejezetten hozzà kötődik, akkor egyàltalàn nem az érték a lényeg. Néha egy 1000 forintos, antikvàriumban, vagy bolhapiacon talàlt aprósàg is jó és különleges ajàndék lehet, ha valaki tudja értékelni.

Ha viszont valami abszolùte személytelen dolog, akkor nyilvàn, de az akkor is az lenne, ha egy tízessel / hùszassal többe került volna. Hogy miért? Mert alapjàban fogalmad sincs, minek örülne, csak leemeltél valamit a polcról.

Ha viszont tudod, hogy csak a 150 000 forintos hiperszuper high tech ajàndék hoznà làzba, az a hölgyikéről is sokmindent elmond...

2019. jan. 11. 11:53
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem 150-ért vett nekem ajándékot, hanem kb 20-ért, és úgy gondolja, hogy mivel én jóval többet keresek, ezért kb. 100-ezért kellett volna vegyek neki valamit.

Nem szeretném leírni mit kapott, mert beazonosítható. Először azt hittem örült neki, de most a fejemhez vágta ezeket a dolgokat...

2019. jan. 11. 11:58
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon gáz!! Az én férjem is keres ennyit de nem várom el hogy x összegért vegyen ajándékot.. Nem az a lényeg mennyibe kerül hanem hogy szívből adja!!
2019. jan. 11. 12:45
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagy fukar.

Ettől független nekem is rosszul esett, de nem mondtam meg a páromnak, hogy én is a 160 ezres fizumból 15-ért vettem neki olyan ajándékot, amire már hónapok óta vágyott, de magának sajnálta rá a pénzt, ő meg a 390 ezréből vett 10-ért olyat, amire én nem, csakhogy legyek kipipálva.

2019. jan. 11. 12:48
 20/28 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is csak provokáló kérdés, elég megnézni a mai listát, most ismét a "pénzéhes nők" van a menün. Holnap meg a "a nők miért nem buknak az alacsony férfiakra" lesz.

De a kérdésre:

élettársam nettó 700ezer felett keres és egy zenei CD kaptam tőle, amiről tudta, hogy tinikoromban nagyon szerettem. Nekem ez nagyon sokat jelentett!

2019. jan. 11. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!