Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap ennyit utazni a szerelmedért?
Igaza van a többieknek.
Nagyon nagyon hamar eleged lenne a bő 3.5 órás utazásbol.
Amúgy hogy akarsz így gondoskodni a kutyarol? A baratodra fog maradni. Reggel nem lesz időd, hisz így is korán fogsz kelni, délután szintén utazgatás. Így os nagyjából csak hétvégén fogsz juttatni. Majd megunod, és ugrik a suli is.
Tanulni mikor fogsz? Egyebeket mikor fogsz?
Hülyeség csak a kutya és a barátod miatt bejárósnak lenni. Az utazás idejét és költségét másra is tudnád fordítani és ha ekkora Mázlid volt az albival,ne hagyd veszni. Első a suli és a tanulás(szerintem)és majd aztán ráérsz kutyázni meg a barátoddal lenni. Ha szeret,megérti.
Amugy én pont a suli miatt csak hétvégente tudok találkozni a barátommal,mégis 1,5 éve megvagyunk boldogan :)
Az egyéni jövődre gondolj. Kutya,barát jön megy,de ha a sulit emiatt hanyagolod,megbánhatod a későbbiekben.
Biztos csak 1,5 óra az a 1,5 óra? A városon belüli utazást is bele vetted? Ritkán megy a busz/vonat ajtótól ajtóig.
Gyorsjárattal nekem is 1,5 óra az egyetemváros, plusz mindkét városban 40-40 perc amíg a megállótól eljutok a célhelyre. 2,5-3 órákat utazok ha vissza akarok jönni, ha haza is mennék az napi 6 óra.
Biztos nem ingáznék naponta ennyit. Volt egy félévem amikor hetente többször haza kellett mennem, teljesen leszívott. Tanulni nem volt energiám, barátaimra nem volt energiám, ingerlékeny voltam.
Úgy csináld ahogy jónak érzed! Felesleges erről mást kérdezni, az emberek csak leszólni meg kritizálni tudnak...
Ugorj bele, aztán meglátod működik e.
Ha működik az jó, ha nem akkor meg változtattok rajta és kész. Ennyi a történet.
Rettentő önző a barátod!
Ha meg nem bírod a bejárást, hagyd ott a sulit?
Neked most a tanulás az első, nem a papas-mamas.
Esetleg még levelezőre tudsz átmenni, mert heti 4-5x 3 óra 20 perc hosszú távon baromi sok. Viszont levelezőn lenne 1-2 szabad hétvégéd egy hónapban olykor-olykor.
Ott viszont meg is kell jelölni valami indokot, hogy miért akarsz levelezőre váltani, pl. munka, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!