Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám finoman rá enni, hogy több meghittség, intimitás legyen a kapcsolatunkban?
Kicsivel több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal. Nekem ő az első, akivel vagyok (minden értelemben) és nagyon szeretem őt. Tudtam, hogy nem egy nagyon romantikus típus. De mostanra már szinte semmi melegség nincs kettőnk között. Én szívesen ölelgetném, hozzábújnék, stb... De őt zavarja. Magától sosem ad puszit vagy ilyesmi.
És én tényleg rettentően odavagyok érte. De nagyon hiányzik, hogy kicsit fizikailag is érezzem a szeretetét!
Szerintetek tudnék tenni valamit ezügyben?
Semmit
Enbek a kapcsnak elöbb - utóbb vége lesz,és jön a következő.
Megint a szokásos. Bezzeg aza férfi aki ölel, bújik, puszil, és örömmel fogadja is, az "jó barát vagy, de csak barát"...
A nők gyakran olyan csomagot akarnak, amilyen nincs.
Két linket küldök: [link]
egyszerű teszt: [link]
Férjemmel 15 éve vagyunk együtt. Sokat gyötrődtem, pont ilyesmi miatt. kértem, könyörögtem, sírtam szenvedtem, és tanultam, tanultam, tanultam. És még mindig odavagyok érte. És visszatért a gyengédség, az intimitás. Van rá esély, hogy visszatér, ha igazán megvolt.
Én arra jutottam, hogy a nyaggatás a legrosszabb. Mert nekik (férfiaknak) a problémákról való beszélgetés olyan mintha szidnánk őket.... (Tudom, szörnyű). Viszont, ha dicséred, a illetve a legkisebb kedvességed, segítséget, minden pozitívumot megemlíted, megköszönöd (szóval nem direkt dicsérgeted), akkor felenged.
Nem kis munka, nem kevés idő. De ha neked megéri, és tudsz dolgozni magadon (!) - akár évekig is -, akkor tedd meg, mert a szeretet legyőzi ezeket az akadályokat, és ha ő is szeret, akkor meg fog nyílni újra, és aztán már a problémákról is lehet beszélni - ha nem csak arról van szó mindig és állandóan.
A férfinek a büszkesége a legfontosabb, és azt ápolni kell, nem pedig lerombolni. Lehet, hogy kritizálod, nem csak ebben, hanem másban is. Helyette kezdd el bíztatni, segíteni, támogatni. Nem mint egy gyereket, hanem úgy,mint aki látja benne azt a férfit, aki igazából lehetne, aki benne van, csak még nem jött elő. Hozd belőle ki, hogy igazán férfinak és csodálatosnak érezhesse magát melletted.
Így lesz intimitás közöttetek.
Szép történet, uccsó, de kérdező esetére ezt a kaptafát nem lehet ráhúzni. Ők féléve vannak együtt. A szerelem terén a legnagyobb vízválasztó a fél év! Általában addigra bomlanak le a szerelemért felelős hormonok, és nem mindig (illet(ve a legtöbb esetben nem) marad utánuk valami, amiből érdemes lenne építkezni.
Ezért ne okold a pasidat, kérdező. Nem mindenkivel illünk össze egyformán, benne csak ennyit tudtál mozdítani.
Fájdalmas, tudom. De minél előbb belátod ezt, annál jobban jársz.
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!!!
Nem, dehogy okolom őt!!! Lehet, hogy én vagyok türelmetlen, vagy ilyesmi. Csak amennyire lehet szeretnék találni valami utat a megoldáshoz. Mert - nyálasan hangzik, tudom, de- nekem ő jelenti most a világot.
Nem tudnék csak úgy odébbállni. Viszont így elég nehéz. Folyton várok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!