Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinél az összeköltözés nem jött be?
15 évet :D
Még mindig vannak kisiklott ügyeink alkalmazkodásügyileg, ne várj csodát.
Egyszer nagyon nem - 9 hónap járás, 4 hónapig bírtuk összeköltözéssel. Sajnos fiatal voltam, nem vettem észre a jeleket, egy lelkileg sérült emberrel bútoroztam össze.
Mindenért üvöltözött velem, lerombolta az önbizalmam, agresszív volt szóban és tettben.
1-2 hónap után éreztem, hogy ez nem fog menni, még csak "mézeshetek" se voltak. A 4. hónapban érett meg a dolog bennem, és szétköltöztünk.
Kontrasztként a férjemmel amikor, kapcsolatunk nagyon elején összecuccoltunk, se akkor, se azóta nem volt semmi komolyabb gondunk, az együttélési harmónia állandó volt.
Nekem nem tetszett. Az első ok amit utaltam a kötelező együtt alvást
Utalok mással aludni nem pihenem ki magam stb. Másik ami idegesitett állandóan a nyakamban volt .
N24
Mindig csak a jobol vette ki a részét. A legkisebb vitàra is hazarohangàlt anyuhoz de gyereket is igy akart hogy majd ö nehezsegekben addig kipiheni nala magát majd, anyagilag sem akarta felvallalni igy a közös eletet (mindig anyujanak jattolt hogy nala is lakik alapon es en ne is vàrjam el töle hogy a mi v gyerekeink életere gyüjtsön mert ö ket haztartast tart fenn igy)
Mindent összevetve amig en kivettem a reszem teljesen anyagiakban a haladasunkert, nehezsegekben is ott lenni es erösen megoldani a gondokat, asdig ugy ereztem viszont ö a mi eletünket csak valami kellemes nyaralasnak veszi ezzel a gondokban lelepessel, meg anyagilag teljes szivel hozza nem àllàssal.
Es elhordott penzehesnek ennyi ment at neki. Ja. Könnyebb a masikat gyorsan lehordani hogy ö erezze magàt hibasnak megoldasok helyett. Igy elküldtem azzal ha csak ennyit fog fel az egeszböl hogy en nem fogok ffit eltartani plane a gyerekét is csak az rn nyakamba varrni, ha mar ezen a szinten lehet csak vele beszelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!