Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van akinél az összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinél az összeköltözés nem jött be?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka, mennyi időt vártatok az ,,összecsiszolódásra"?
2018. dec. 13. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

15 évet :D

Még mindig vannak kisiklott ügyeink alkalmazkodásügyileg, ne várj csodát.

2018. dec. 13. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer nagyon nem - 9 hónap járás, 4 hónapig bírtuk összeköltözéssel. Sajnos fiatal voltam, nem vettem észre a jeleket, egy lelkileg sérült emberrel bútoroztam össze.

Mindenért üvöltözött velem, lerombolta az önbizalmam, agresszív volt szóban és tettben.

1-2 hónap után éreztem, hogy ez nem fog menni, még csak "mézeshetek" se voltak. A 4. hónapban érett meg a dolog bennem, és szétköltöztünk.

Kontrasztként a férjemmel amikor, kapcsolatunk nagyon elején összecuccoltunk, se akkor, se azóta nem volt semmi komolyabb gondunk, az együttélési harmónia állandó volt.

2018. dec. 13. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszett. Az első ok amit utaltam a kötelező együtt alvást

Utalok mással aludni nem pihenem ki magam stb. Másik ami idegesitett állandóan a nyakamban volt .

N24

2018. dec. 13. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindig csak a jobol vette ki a részét. A legkisebb vitàra is hazarohangàlt anyuhoz de gyereket is igy akart hogy majd ö nehezsegekben addig kipiheni nala magát majd, anyagilag sem akarta felvallalni igy a közös eletet (mindig anyujanak jattolt hogy nala is lakik alapon es en ne is vàrjam el töle hogy a mi v gyerekeink életere gyüjtsön mert ö ket haztartast tart fenn igy)

Mindent összevetve amig en kivettem a reszem teljesen anyagiakban a haladasunkert, nehezsegekben is ott lenni es erösen megoldani a gondokat, asdig ugy ereztem viszont ö a mi eletünket csak valami kellemes nyaralasnak veszi ezzel a gondokban lelepessel, meg anyagilag teljes szivel hozza nem àllàssal.

Es elhordott penzehesnek ennyi ment at neki. Ja. Könnyebb a masikat gyorsan lehordani hogy ö erezze magàt hibasnak megoldasok helyett. Igy elküldtem azzal ha csak ennyit fog fel az egeszböl hogy en nem fogok ffit eltartani plane a gyerekét is csak az rn nyakamba varrni, ha mar ezen a szinten lehet csak vele beszelni

2019. aug. 11. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Mai napig ezzel jön hogy legyen gyerekünk miközben anyu mellöl irogat a kényelemböl. Mikor mondom hogy ez teljes olyan lenne mintha egyedül vallalnék gyereket azt mondja hogy de pedig ö is ott lenne. Kerdem en. Akkor most is mit keres ö ott anyunal? Jah az elsö ejszakai babairäsoknal is rohangalna haza mert pihennie kell.
2019. aug. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!