Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg normális a férfiaknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg normális a férfiaknál, hogy összeköltözés után megritkul az együttlét?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal és 2 hónapja költöztünk össze.

Azt vettem észre, mióta összeköltöztünk, minden héten egyre kevesebbszer van szex.

Mikor még csak „jártunk”, mikor találkoztunk, (heti 3x) folyton egymásnak estünk, minden jó volt. Most meg múlthéten egész hétköznap nem volt semmi, már kb szombaton nekem kellett „könyörögnöm”, hogy legyen már valami.

Mindig mondja, hogy állandóan kíván, szexisnek tart és mindig jön csókolgatni, ölelgetni, de még sincs szex. Nem akarom felhozni neki, nehogy azt higgye, hogy valami nimfó vagyok. Nem azt mondom, hogy napi szinten másszunk egymásra, de azért heti 1-2 alkalom szerintem nem sok, és főleg, ne én nekem kelljen kierőszakolnom nő létemre, ez olyan gáz.

Ez normális a férfiaknál amúgy, hogy összeköltözés után ennyire megritkul? Csak kicsit félek, hogy még eléggé az elején vagyunk, mi lesz, ha már 8-10 éve leszünk együtt, ha már most ilyen keveset szexelünk.

Mit kellene tennem?

2018. dec. 11. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
9-es, vannak olyan férfiak, akik valamilyen okból szinte sértésnek veszik ha közeledsz hozzájuk, vagy nyilvánvalóvá teszed, hogy szeretnél egészséges nemi életet élni. Ez persze nem normális, mindig van oka ennek, de sajnos előfordul. Persze ki lehet bogozni a szálakat, ha mindkét fél hajlik rá.
2018. dec. 11. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11-hez kapcsolódva.

De többnyire nem hajlanak rá, sőt.

Üveges szemekkel olvasnak tovább vagy nézik a tévét és nem értik a nőt. Hát én meg őket nem.

2018. dec. 11. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Én annak csak örülök ha ritkább lesz a szex... legalább nem mászik ram állandóan , nincs kötelező szex. Amugy is jobban szeretek maszturbalni mint szexelni
2018. dec. 11. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sok ilyen esetről tudok. Akivel 24/7 vagy együtt nincs szünet, folyamatosan látjátok egymást, szagoljátok egymást, hozzászoksz a másik ember jelenlétéhez és csökken az újdonság ereje.

Ha minden nap van banán az asztalon egy idő után megszokod és nem kívánod, ha adott időközönként veszel akkor megmarad az érdeklődés iránta. Ha ugyanabban az időpontban és helyen szeretkezel évekig akkor is sablonos lesz, unalmassá válik. Szerintem az a jó kapcsolat titka, hogy nem kell egymás nyakán lógni, kellenek barátok akikkel ki lehet kapcsolódni, és felfrissülve hazaérni és egymásnak esni. Nekem ez vállt be.

2018. dec. 11. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Kommunikáció. A párodat kellene megkérdezni, hogy miért nincs kedve. Nálunk semmi ilyen gond nem volt, nincs most se, pedig 9. éve vagyunk együtt, 7 éve házasok is, tehát nem mai kapcsolat. Heti 5-8 alkalommal van együttlét, mert szeretjük és kívánjuk egymást.

Ha nem akar lefeküdni veled, akkor valami nem stimmel körülötte. Ezt csak vele tudod tisztázni.

Egy valamire való felnőtt kapcsolatban az őszinte kommunikáció alap, nincs olyan, hogy jaj nem akarok vele beszélni róla mert olyan ciki, vagy mert nehogy azt gondolja nimfó vagy... hány éves vagy? 15? Kb tinik viselkednek így az épp aktuális járogatásuk alatt a pasijukkal, hogy nem beszélik meg a problémáikat, csak várják, hogy a másik gondolatot olvasson, vagy magától megoldódjon.

2018. dec. 11. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

60 éves vagyok! éjjel nappal sámfáznék! Szerinted? Normális?

F/60

2018. dec. 11. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy mit szeretnél és mit bírsz, az két különböző dolog.
2018. dec. 12. 06:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy jó kapcsolat ismerve, hogy megbeszélitek a gondjaitokat. Nem az internetre teregetsz.

Tehát az elfogadott hogy ha egy nőnek csökken az igénye. Ugyan ez a férfi oldaláról nem lehetséges? Nem feltétlenül "nyúl" minden férfi az ágyban. Összeköltözés után a nőknél szokott ritkulni inkább.

Miért baj ha te kezdeményezel? Lehet nem jól csinálod azért volt "kierőszakolás". A férjem rajong azért ha én kezdeményezek.

Szerintem túl bonyolítod magadnak.

25/N

2018. dec. 12. 12:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem normális. Hacsak a szerelem nem múlt el közben, mert azzal együtt a libidó is csökkenni szokott.
2018. dec. 13. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!