Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 25 évesen fiatal vagyok egy 40 éves férfihoz? Ugyanaz a munkánk, érdeklődési körünk, és nagyon jól elvagyunk. Őneki van egy 25 éves lánya ( véletlen az akkori barátnője teherbe esett), de apukám nem örült de nem értem mi a baja?
a kérdező írt nekem privi üzenetet, miszerint ő légikísérő, a fickó meg pilóta.
a csávó 15 évesen gyereket csinált... én nem bíznék rá egy gépet.
ha meg kamu, akkor szégyelld magad.
11: Akkor ő az a csaj aki gazdag utasokkal szexel pénzért, és a pilóta pasiját nem zavarja.
Erre vajon mit szól apuci?
# 13
nemtom, én most futottam bele először, de itt olvastam, hogy mások is tudnak arról, hogy a csajnak vannak vetítései.
Apakomplexus tarol...
Szerintem igen.. Öreg hozzàd. Èn most 32 évesen se jönnék össze szingliként egy 40 éves palival. A férjem 29 éves egyébként. Jobban szeretem a kisebb korkülönbséget.
De nem én döntöm el, a te életed, te fogsz lefeküdni egy apàd korabeli pasival ha összejössz vele.... Most komolyan, jobbat, korban hozzàd illőbbet nem talàltàl?? A te dolgod, én csak vàlaszoltam a kérdésedre ( leírtam a véleményem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!