Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Besokalltam, elég volt lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Besokalltam, elég volt lehet itt a vége?

Figyelt kérdés

Anyám úgy érzem nem kedveli barátnőmet. Míg nem koltoztunk ossze addig olyanokat mondott higy kivancsi lesz milyen haziasszony lesz, fog-e fozni stb..

Most h osszekoltoztunk ha foz az a baj, akkor miert nem visz tole,mert o is fozott es vihetunk belole..

Sok segitseget kapunk ez teny.

Ilyen es ezekhez hasonlokon megy a problemazas miota ossze koltoztunk kb fel eve..

2018. nov. 13. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Beszélgess el anyukáddal, ha nem sikerül kompromisszumot kötnötök akkor el kell gondolkodni a költözésen mert idővel nagyon megviselheti az embert az ilyen napi problémák.
2018. nov. 13. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek van vége?

Hagyod, hogy anyád tönkretegye a kapcsolatod, és elmarjon tőled mindenkit, aki neki nem felel meg?

Vagy megkeresed a tökeid, kiállsz a párod mellett, és leállítod anyád?

2018. nov. 13. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nem vágom, azt írta a kérdező, már elköltöztek. Remélhetőleg nem az anyóshoz...

Egyébként a te dolgod meghúzni a határokat anyukánál.

Az én anyósom szerencsére normális, de az én párom mondjuk nem is engedett volna soha ilyennek teret. Állj szépen a sarkadra, és vedd elejét ezeknek a felesleges játszmáknak!

Egy brutális esetet ismerek, ahol rémálom az anyós és az exnél is sok dolgot alkotott a srác anyja, na ott valami filmbeillő jelenetek zajlottak le ezekről a játszmákról.. Anyuka túlfélt és senki nem lesz elég jól. Ezt neked kell vele megbeszélni, mibe van beleszólása és miben nincs, mit fogadtok el tőle és mit nem, és mibe szólhat bele és miben nem. Persze normálisan, ha átmegy neki az üzenet. Ha meg nem és ez folyamatos, akkor nem árt 1-2 hangosabb kiakadás, hogy észrevegye magát.

2018. nov. 13. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen , kulon koltoztunk mar. Szuleim segitettek a lakas vetelben, berendezesbe ..es azota is sok mindenben. Azert h minnel tobbet sporoljunk
2018. nov. 14. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az én anyósomék is sokat segítettek nekünk a költözésben és bútorban stb.

De vedd észre, amikor a felnőtt életetek mivoltába akar anyád beleszólni és/vagy nehezen viseli, hogy a kicsi fia különvált. Neked kell ezt vele lerendezned, hogy ne legyenek ebből folyamatos viták. Ha anyukád nem az extrém gázos eset, ebből látja majd, hogy nincs értelme az ilyen erőltetéseknek és kettek eldöntitek, mi kell tőlük és mi nem meg mit hogyan csináltok.

De ha ere nem vagy képes akkor nem is lesz ez másképp. A vita forrása ez, és ezt kell megbeszélnek anyukáddal. Felnőtt vagy már, nem kel rád főznie, arra ott a párod. Ha megkérdezi ÉS KELL, visztek, ha nem kell mert van, akkor nem, mert FELESLEGES. Ennyi.

Anyukád kérdez, te válaszolsz, anyukád elfogadja a választ és itt abba is marad a nyaggatás minden területen. (Utolsó pontnál van a gondotok). Erre próbáld meg most hozzászoktatni. Csak jó tanács..

2018. nov. 14. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg kérdésed volt már. De még mindig nem fogadod meg a tanácsokat, pedig MINDENKI azt írja, hogy anyádon kell állítani. Rendesen sajnálom azt a szegény lányt, hogy mit kiáll azért, hogy melletted maradjon. Más nő már anyáddal együtt kivágott volna, és vissza se néz. Mèg egy ilyen lányt nagyon nehezen fogsz találni. Már ha egyáltalán sikerül.

Őszintén szólva én drukkolok, hogy szakítsatok, mert az a lány nálad jobbat érdemel, ilyen anyóst meg az ellenségemnek nem kívánok.

2018. nov. 14. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt anyukáddal van a baj, nem a barátnőddel. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon mindenkit elűzne-e mellőled, vagy személyesen vele van gondja?

Beszélgess anyukáddal is, hogy nem tudsz úgy élni, ha soha semmi nem elég jó a pároddal kapcsolatban.

Sok ilyen fiús anya van, többnyire az ok nem a párban keresendő, hanem abban, hogy anyuka nem tudja feldolgozni, hogy az ő pici fiának már nem a mama az első számú nő az életében.

2018. nov. 15. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Még annyit, hogy az összeköltözéstől átléptetek kb az igazi kapcsolatba. HA nem állítod le anyádat, nem adok nektek max 2 évet. Nagyon max. ÉS ezt most nem rosszindulatból írom, hanem pusztán objektívan. Mert addig még a legtürelmesebb embernek is elfogy a türelme, és nincs ennyi felesleges energiája, hogy a drága mamával kelljen mindig versengenie.

Az egy dolog, hogy anyukád és hálás vagy a segítségéért stb, ezzel sokan így vagyunk. A másik dolog meg az, hogy vedd észre, ha ezeket manipulatívan teszi és azért, hogy magához kössön, irányítani tudjon, belekotnyeleskedjen bármibe.

2018. nov. 15. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Tök jó story!

Ez a lány valószínűleg látja, hogy igazi értékei vannak itt a párjának és anyósának. Kicsit úgy érzi magát, mint Máté evangéliumában a szegény ember, aki kincset talál a szántóföldöl, és a kincsből az egész szántóföldet a magáévá akarja tenni.

Az hogy ő ennyit alkalmazkodik hozzátok az kedves, viszonozni kéne. Mert kezd az érzelmi zsarolás és kihasználás felé indulni a szekér. Azt fogja érzni, hogy tartozik. Nem magad miatt lesz veled egy idő után. Hanem mert"nem tehetem meg vele, hisz annyit segített"beldő késztetés miatt. Jó hülye....

Több teret egymásnak....

2018. nov. 18. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

#6-os válaszoló szivemből szólt. Rengeteg kerdesed volt már, mindenféle problémáról a barátnőddel meg anyáddal kapcsolatban, és minden alkalommal minden válaszoló megirta, hogy állj ki a barátnőd mellett, anyád meg tedd takarékra. De nem. És jön a következő kérdés, meg még egy új, még egy, és még mindig ugyanott tartasz, és még mindig nem fogtad fel mi van körülötted.

Nem tudom eldönteni, hogy te most tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak annyira nyámnyila, hogy nem mersz véleményt nyilvánitani anyucinak.

De egy biztos, kár beléd a szó. Teljesen hasztalan, mert úgy sem fogadod meg a tanácsokat.

De egyet tegyél meg, ha már értelmes viselkedésre, gondolkodásra képtelen vagy. Add meg annak a lánynak a kegyelemdöfést, és szakits vele. Mond meg neki, hogy ez az ő érdeke, mert sokkal jobbat érdemel nálad, nem azt, ami ebben a f.stenger kapcsolatba a nyakába zuhan nap mint nap.

És ebben az esetben nem lerázos süket duma lesz, hanem a nagy igazság.

2018. nov. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!