Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éber alvót hogy lehet tolerálni?
Párom éber alvó,én viszont nagyon jól alszom kb. mindig. Még nem aludtunk együtt,de fogunk és előre félek,mert nem akarok kikészülni,hogy nem tudok majd tőle aludni.Nagyon zavar, ha valaki forgolódik,vagy minden sz*rra felébred. Én azt szeretem,ha lefekszem aludni,kell ugyan kb. 1 óra,míg elalszom(nem vagyok eléggé kifáradva,nyugodt életem van) és utána alszok reggelig.
Működhet ennek ellenére az együtt alvás?
34 és 39
Össze fogtok hangolódni, ne aggódj. Te megszokod, hogy mocorog, ő megszokja, hogy ne szambázzon egész este, mert zavar vele.
Dupla ágyban a két matrac jó megoldás lehet, mert akkor kevésbé lehet érezni, ha mocorog a másik. Esetleg kicsit szélesebb ágy is megoldás lehet. Összedobjátok rá a pènzt, és egy új ággyal koronázzátok meg az összeköltözést. 😊
Akkor már ott lesz kéznél mindig a cumi és azzal alszol el.
Közben csak nem fog járkálni a párod.
Ebből az jön le, hogy te is éber alvó vagy - ha nem lennél az, nem ébrednél fel arra, hogy ő forgolódik.
De össze lehet csiszolódni, én pl. az utolsó barátnőmnél a 15 éve kizárólagos alvási testhelyzetemet változtattam meg, mert nem fértem el mellette. Igaz, jó fél évig állati szarul aludtam.:)
Legfeljebb külön helyiségben alszotok. Éber alvó vagyok, nem fozgolódok, de felketek váratlan zajokra, nem tudok elaludni horkolás mellett, szúnyogzene mellett, ha megcsíp álmomban, felkelek, mert allergiás vagyok és begyullad, fáj, szomszédból átszűrődő zajok mellett sem tudok aludni, és még azzal is meg vagyok lőve, hogy füldugót sem használhatok. Nekem ezzel kell együtt élnem és megoldani, másnak meg nem kötelező egy helyiségben aludni velem, nem sértődök meg.
Azért utazni jobb éber alvóként. Még sose loptak meg 11 év alatt, éjszakai utazásnál sem.
Ez eleg sz*rul hangzik. Teged sem neveznelek jo alvonak, ha mindenre felkelsz te is, amit o csinal. Inkabb akor te alszol ebren.
En voltam hasonloban, nem sokaig birtam.
Miota vagytok egyutt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!