Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza vagy közös kassza? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
A lényeg az lenne, hogy kinek melyik vált be? Külön vagy közösen?2018. okt. 28. 14:00
11/12 Tom36Bp válasza:
Nekünk jelenleg külön kasszánk van. A fizunk arányában vállaljuk a költségeket. Mivel én többszörösét keresem a párom fizetésének, így nagyobb arányban vállalok a költségekből.
De át fogunk térni egy közös szálára 2db kártyával. Ide a fizu arányában fogunk berakni egy összeget havonta és abból fizetjük a közös költségeket. Rezsi, kaja, nyaralás, stb. Így marad saját is és közös is.
Mondjuk a teljes elköteleződéshez szükség van arra, hogy minden beleértve a pénzt is megosszuk, nem azt nézve ki mennyit hoz.
Csak a rengeteg negatív esetet látva mindenki kicsit tart a teljes elköteleződéstől, de ez más téma.
Azt kell választani ami mind a két félnek a legjobb. nekünk a hibrid megoldás fog bejönni.
Saját is és közös is.
12/12 anonim válasza:
közös kasszán vagyunk. az én fizetésemből élünk, a párom fizetését félretesszük. mindig együtt megyünk bevásárolni, ha valamelyikőnknek valami plusz kiadása lenne azt bár megbeszéljük, de nincs az, hogy elszámoltatjuk a másikat, hogy mire és mennyit költ. teljesen megértem azokat is, akik külön kasszán vannak, de nekem ez elképzelhetetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!