Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is könnyen kihaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is könnyen kihasználható, egy olyan férfi, aki összeáll egy elvált gyerekes anyukával, és más gyerekét neveli?

Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A saját döntése, hogy ebbe belemegy, összejön vele. Senki se kényszeríti.

Akármikor ki is tud lépni.

Akkor már hogy lehetne szó kihasználásról?

2018. okt. 20. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Mert a férfiak zöme egy életképtelen pincsikutya! Olyan nőjük van, aki "felszedi" őket! Innen a gyk-ról is a fele fiúcskának is tök mindegy ki lenne és milyen körülményekkel, csak már szexhez jussanak. A férfitársadalom nagyrészének csak és kizárólag a szex áll a középpontban, az összes cselekedetük ezt a célt szolgálja.
2018. okt. 20. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja a 10-es, pont, hogy nem eltartót keresnek. Két gyerekkel, saját lakással, jó fizetéssel olyan férfit kerestem, aki el tud fogadni 2 gyerekkel. Ez mindennél, még a pénznél is fontosabb.

Ahogy a 8-as is írta, vannak olyan elvált gyerekes anyák, akik maguk teremtették meg az egzisztenciát.

2018. okt. 20. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Emberfüggő.
2018. okt. 20. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehetett volna mas is, de en ot akartam, boldog vagyok h a ket gyerek ellenere illetve veluk egyutt is engem,minket valasztott. Egyszerre erzek mely szeretetet,halat es oromet h vele elhetunk,mert nagyon okos,humoros,jo lelku, megbizhato ember a parom es remek apa. Nem kihasznaljuk,hanem nagyon szeretjuk es naponta elmondjuk neki mindharman:)

Szerintem nem lehet evekig szineszkedni, ez hulyeseg. Plusz akiket meggyotort az elet, azok duplan megbecsulik ha utana normalis part talalnak.

2018. okt. 20. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!