Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is könnyen kihasználható, egy olyan férfi, aki összeáll egy elvált gyerekes anyukával, és más gyerekét neveli?
A saját döntése, hogy ebbe belemegy, összejön vele. Senki se kényszeríti.
Akármikor ki is tud lépni.
Akkor már hogy lehetne szó kihasználásról?
Jól mondja a 10-es, pont, hogy nem eltartót keresnek. Két gyerekkel, saját lakással, jó fizetéssel olyan férfit kerestem, aki el tud fogadni 2 gyerekkel. Ez mindennél, még a pénznél is fontosabb.
Ahogy a 8-as is írta, vannak olyan elvált gyerekes anyák, akik maguk teremtették meg az egzisztenciát.
Lehetett volna mas is, de en ot akartam, boldog vagyok h a ket gyerek ellenere illetve veluk egyutt is engem,minket valasztott. Egyszerre erzek mely szeretetet,halat es oromet h vele elhetunk,mert nagyon okos,humoros,jo lelku, megbizhato ember a parom es remek apa. Nem kihasznaljuk,hanem nagyon szeretjuk es naponta elmondjuk neki mindharman:)
Szerintem nem lehet evekig szineszkedni, ez hulyeseg. Plusz akiket meggyotort az elet, azok duplan megbecsulik ha utana normalis part talalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!