Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pumukli alfahím kérdése:
Nők, összejönétek egy olyan férfival aki elvált és ő neveli a gyerekét? Segítenének neki felnevelni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 20:35
1/9 anonim válasza:
Én nem. Nem szeretném más gyerekét nevelni.
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Neked csajod se lesz soha, nemhogy gyereked...
4/9 anonim válasza:
30 elmúltam, nekem ez nem jelentene akadályt, 20 évesen még nem mentem volna bele.
5/9 anonim válasza:
én gyakran megyek közértbe,kutyát sétáltatni meg ide-oda a kislányommal.
heti 1-2 nő lazán összejöhetne ha akarnám ilyenkor,amikor odajönnek,hogy juj milyen aranyos így meg úgy.
vagy a kislányom szólítja meg,hogy-de szép a hajad néni!-és kész már lehet is dumálgatni vele.
szóval ha te is izmos magas férfi vagy mint én, kisgyerekkel akkor ez sima ügy.
6/9 anonim válasza:
Nem. Sose kezdtem és nem is mennék bele semmibe gyerekes pasival.
7/9 anonim válasza:
5-ös, persze egy menetre összejönnének veled, komolyra max. akkor, ha csak hétvégi apuka vagy és van pénzed. Gyerekét egyedül nevelő apukával még a gyereküket egyedül nevelő nők is meggondolják, hogy kezdjenek-e.
8/9 anonim válasza:
Kizárt. Saját gyereket sem akarok, másét még inkább nem.
9/9 anonim válasza:
Persze miért ne. Ha nem lennék családos és így alakult volna az életem elfogadtam volna így is a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!