Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom rávenni a páromat, hogy rövidebb hajat vágasson?
3 éve élünk boldog párkapcsolatban a barátnőmmel.
Nagyon jól megvagyunk és viszonylag felhőtlen a kapcsolatunk.
Pár hónapja jött az ötlete, hogy levágatja a hosszú haját kb fülig érő fazonra. Nekem semmi gondom nem volt ezzel, mivel alapból nem szeretem a nagyon hosszú hajat. Megtörtént a hajvágás ami szerintem nagyon jó lett. Kb egy hónappal később bedobtam az ötletet, hogy mi lenne, ha még rövidebbre vágatná. Erre Ő azt mondta, hogy talán majd valamikor később lesz még rövidebb, de még nem most. Természetesen tudomásul vettem, mivel a saját külsejével csak Ő rendelkezik. Pár nappal később viszont Ő jött elő a dologgal, hogy úgy döntött, hogy vágat még belőle, mert szerinte most már "nem áll sehogy", "olyan semmilyen".
Én nagyon szeretném, ha kipróbálna egy egész rövid fiús, vagy akár tüsis frizurát.
Ezt hogy vezessem fel neki? Meg lehet ilyenre kérni? Kicsit cikinek érzem a dolgot, de nekem nagyon nagyon bejönne, ha jó rövid lenne a haja.
A válaszokat köszi előre is! :)
Amúgy én 29 éves vagyok, a párom pedig 25.
H n tidom...te ismered a parod.
En biztos h egy nem vahatnam le a derekig ero hajamat...max 60evessen.
mit kell ezen "felvezetni", ha ő már eldöntötte, hogy vágat még belőle?
nyugi, ha rövidebb lesz, mint fülig érő, az öcsike-frizura lesz.
Csak mondj annyit, hogy neked nagyon bejön a vagány, rövid haj, és neki is biztos jól állna. Ő meg vagy levágatja, vagy nem.
Erre megkérni valakit tirpákság, akármilyen udvariasan teszed.
Sosem értettem az ilyet...
Nekem aki nagyon tetszett (pasi), az tetszett rövidre vágott hajjal is, de kicsit lenőve, amibe bele lehet túrni mégjobban.
Ha megkérdezné a véleményem, megmondanám, melyik jön be JOBBAN, de nem erőltetném rá egyiket sem.
Szerintem nagyon rossz dolog, ha te alakítgatni akarod a párodat, hogy ilyen, meg olyan legyen.. Miközben elfelejted, hogy az a legfontosabb, hogy az a másik jól érezze magát a bőrében. És ha ő történetesen nem a te képednek megfelelő külsővel érzi magát jól, akkor nem kellene erőltetni mást.
Mondjuk nekem eleve nem lenen olyan fontos ez a kérdés egy párkapcsolatban, hogy kiírjam ide gyakorira, hogy hogy vegyem rá a péromat hogy vágasson még x centit a hajából, mivel nem befolyásolja a kapcsolatot, van olyan jó szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!