Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miert van ez?

Figyelt kérdés

A parom mostanaban nagyon megszalott lett a hobbijanak. Szinte mar alig eszik alig beszelget velem folyton a fórumokat jarja. Amikor szolok neki nagyon keson reagal, es a mi nap szova tettem ezt neki hogy valamit kezdjen vele mert ez mar nem normalis. Az igenyit is hatranyba szoritja.mi a baj vagy velem van a baj?

Udv.zoé

2018. szept. 18. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szorít háttérbe semmit, erre van igénye, ezért ezt csinálja. Nekem is vannak ilyen megszállot időszakaim, ha a hobbijaimról van szó, ilyenkor a külvilág szinte megszűnik létezni, így meg tudom érteni. Ez még önmagában nem jelenti azt, hogy veled lenne a baja. Mióta tart ez? Ha csak 1-2 hete, akkor lehet, hogy hamar lecseng a dolog, én hagynék egy kis időt, addig pedig elfoglalnám magam a saját dolgaimmal. Ha hisztizel és veszekszel vele, akkor csak eltaszítod magadtól, persze ha semmi változás akkor ülj le vele megbeszélni a dolgot és jussatok valamiféle kompromisszumra, ebben a kérdésben nem lehet túl nehéz.
2018. szept. 18. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Parom 25 en 24 eves vagyok
2018. szept. 18. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig mondd el neki, hogy ez téged zavar és ha nem változtat ezen a közös és a saját érdeketekben, akkor inkább szakítsatok, mert rossz nézni neked, amit magával tesz, ezzel egyszerre pedig nem is foglalkozik veled, hanem belekényelmesedett a kapcsolatba és te nem ezt érdemled.

Mást nem tudsz csinálni. Ha szeret és ezt elmondod neki, akkor rádöbben, hogy ezt nem így kellene csinálni, ahogy most és megváltozik érted. Ha nem szeret (még ha azt is állítja, de továbbra sem teszi meg, amit kérsz ), akkor pedig hagyd el.

Tapasztalatból beszélek. 2 éve szó szerint ezt mondtam a volt páromnak, egy pontosan ugyanilyen szituációban. Azt mondta, szeret, de változni nem fog a kedvemért, mert ki vagyok én, hogy beleszólok az életébe, tudja, hogy mi a jó számára.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy bármennyire fájt, elköltöztem és elhagytam.

Ő a mai napig ezt csinálja, az élete elkaszálódott, én pedig találtam egy férfit, akinek a mindene vagyok és odafigyel a tanácsaimra, véleményemre.

Sok sikert és kitartást!

2018. szept. 18. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a tanacsot,a mai nap megbeszeltuk es ugy nez ki hogy elgondolkozott rajta mert azota mintha maskepp viselkedne,meg kedvesebb is. Tudom ez lehet csak ideig oraig tart de hatha... ha azonban tovabbra is ugy folytatja akkor fontolora veszem a dolgot!
2018. szept. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!