Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért tartotta meg ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartotta meg ezeket a párom?

Figyelt kérdés
1 hete a barátomhoz költöztem. Miközben takarítottam a szobánkat találtam a szekrénye tetején nagy rózsaszín műkörmöket, és egy dobozt ami tele volt női gyűrűkkel és fülbevalókkal. Megkérdeztem, hogy ezek mik. Közölte, hogy azoké a csajoké, akikkel együtt volt korábban. Kidobta őket, miután megkértem. Nem értem, hogy miért tartotta meg, tudta hogy hozzá költözöm és még el sem tüntette .
2018. szept. 16. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Nincs ilyen fétise? mert ez szerintem önmagában is gusztustalan.,műkarmok, meg bizsuk..undor..

Egy nő nem visel műkarmokat, és csak annyi ékszere van ami minőség, és amit hord, de nem raktároz..szóval ezek a nők ...hát elég érdekesek..

2018. szept. 16. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Felqrta egy dobozban a szekrény tetejére.

32/f

2018. szept. 16. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
De most mi a kérdés? Megtartotta őket, eltette a szekrény tetejére, hogy ne legyen szem előtt, te mégis megtaláltad, zavart, kidobta. Ha ezek után se dobta volna ki, megérteném, hogy kiírsz egy kérdést, de most mi valójában miben is segítsünk?
2018. szept. 16. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az övé, és néha ő hordja?

Összerakta, lehet anno jelentkezett érte a tulaj, hogy majd elviszi. Aztán az lett az ex csajok cuccait gyűjtő dobozka. Most megkérted, dobja ki, megtette. Őt lehet nem is zavarta.

Az egyik exemnél egy fehér (alkalmi) ruhám maradt ott, több 5éve. Nagyjából 2éve jutott eszembe, hol vesztettem el... Szerinted majd becsöngetek érte? Ahogy ismerem a pasit, ha a barátnője nem pakol a szekrényben, akkor az a ruha ott fog szétmálni a polcon...

2018. szept. 17. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!