Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit jelent egy normál egziszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy normál egzisztencia?

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi hogy pl mivel rendelkezik egy normál egzisztenciájú férfi a mai világban? Igazából van biztos munka helyem , saját autóm (hitel és egyéb ilyenek nélkül) igaz nem a legújabb de tökéletes a mai napig, némi félretett pénzem és természetesen van hol laknom nem saját hanem csak albérlet de fenn tudom tartani meg úgy alapból magam is. Ezek mellett vannak barátaim és sportolok rendszeresen és még igénytelen sem vagyok. Bár ezek az utóbbi dolgok nem tudom mit számítanak a kérdést tekintve. Szóval szerintetek mit takar a normál egzisztencia fogalma?
2018. szept. 16. 10:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt, amit leírtál. Én is ezeket soroltam volna fel, az albérlet/saját ingatlan, stabil munkahely, olyan fizetés, amiből félre tudsz tenni, valamennyi megtakarítás.
2018. szept. 16. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leírtál az korrekt. Ha mindenféle segítség nélkül, a munkádból el tudod tartani magad és időnként tudsz félretenni, tehát van megtakarításod és egy olyan életszínvonalat fenn tudsz tartani, ami neked megfelel.
2018. szept. 16. 10:56
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kerdezo, ez orszagtol fugg. Kulfoldon millionyi olyan varos van, ahol nem fogsz tudni lakast/hazat venni, hacsak nem vagy milliardos - ott teljesen normalis a berles, meg gazdagabb embereknek is.

Ha Magyarorszagot vesszuk alapnak es a lakas arakat, akkor en azt mondanam, hogy hitelre lakast venni (ugy, hogy teljesen megengedheted a fizudbol) mar jonak szamit. Autobol szerintem nem szukseges egy csilli-villi uj kocsi, ami biztonsagos es nem kell szervizelni folyamat, az teljesen megteszi (en speciel csak turazasokhoz hasznalnek autot, amugy). Emelle pedig legyen penzed legalabb evente egyszer egy hosszabb, kellemes vakaciora. Minosegi eteleket tudj venni es havonta parszor megengedhesd magadnak, hogy etteremben egyel vagy mas fizetos programot csinalj.

Szerintem ez egy normalis egzisztencia.

2018. szept. 16. 10:59
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Ami neked van az már a mai világban átlagon felüli egzisztencia. Mert sokan nem tudják fenntartani magukat, nincs félre tett pénz de hitel van dogivel
2018. szept. 16. 10:59
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Egzisztencia a lét szóból van származtatva, tehát a létezésed feltételeit tudod biztosítani, ami kaja, pia, szállás esetleg tartalék. Kocsi nem is tartozik ide szerintem ebből a szempontból.

32/f

2018. szept. 16. 11:00
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Autó az nem feltétlen szükséges. Nekem van saját tulajdonú ingatlanom, biztos bevételem, rengeteg félretett pénzem, autóm viszont nincsen, mert itt Budapesten egyáltalán nincs rá szükségem, van jogsim, de semmi értelmét nem látom itt egy kocsinak, ebben a rengeteg dugóban még tömegközlekedéssel gyorsabban beérek a munkahelyemre, egy autó csak feleslegesen nyelné a pénzemet, valószínűleg pont azért van ilyen sok, mert nem szórom el ilyesmire.
2018. szept. 16. 11:00
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

#3-as vagyok amugy, remelem nem raktam tul magasra a lecet. Mar sok eve, hogy nem elek Magyarorszagon es kulfoldibol kiindulva irtam, amit (persze, kevesebb elvarast irtam le, mint ami kulfoldon egy normalis egzisztencia).

De szerintem nagyon fontos, hogy a kaja-pia-szallas mellett az ember ki tudjon kapcsolodni es uj dolgokat csinaljon neha, ne mindig otthon uljon vagy csak setaljon egy parkban, mert az ingyen van. Remelem ezt egy atlag magyar meg tudja maganak engedni.

2018. szept. 16. 11:06
 8/15 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy kinek milyen munka adatik meg, sokszor hiába van valakinek úgymond magas végzettsége , még nem biztos, hogy talál hozzá arányosan megfizető állást.

150.000 Ft-ból ezt nehéz összehozni, de 300.000 Ft-ból már lehetséges.

2018. szept. 16. 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

#7. Persze fontos, hogy az ember jól is érezze magát, de a fogalom szempontjából az a normál egzisztencia. Tudod. Előbb a sonkás szendvics, aztán a többi. Ha kopog a szemed napok óta, akkor a mozijegy helyett 100%, hogy a csirkecombot ragadod ki a kezemből.

32/f

2018. szept. 16. 11:21
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Lakás/ház, kocsi, biztos munkahely, semmi adósság, egy kevés megtakarítás vészhelyzetekre, elegendő pénz, hogy az ember egészséges ételeket egyen, időnként elmenjen programokra, legalább évente egyszer elutazzon.
2018. szept. 16. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!