Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátom nem segít a "női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem segít a "női munkában" de elvárja hogy besegítsek a "férfi munkában"?

Figyelt kérdés

Barátomnak természetes, hogy munka után főzzek, vezessem a háztartást, elé tegyem az ételt utána vigyem is el a koszos tányért,(nem szolgálja ki magát) mossak stb.

hogy napközben dolgozom 8-20, este érek haza de még segítsek neki a lakásfelújításban. (jelenleg ő nem dolgozik csak a lakással foglalkozik)

azzal az indokkal, hogy ez női munka, de ez alapján a betonozás és a kapálás pedig férfi munka mégis segítek benne hogy haladjunk.

mit tudok tenni?

mindent nem tudok megcsinálni, nem vagyok robot.

szerinte az én munkám nem munka abban nem lehet elfáradni, de valamiért mégis fáradt vagyok mire hazaérek és ugyan úgy takarítok utána.

2018. szept. 16. 09:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt csak fordított felállásban. Én vagyok a férfi, én dolgoztam napi 12 órát, elvégeztem a kinti teendőket, plussz nagyon sok mindent bent is mert az ex egy lusta disznó volt. Mikor jött a szakítás gondolata ez a fajta viselkedése sokat nyomott hogy ex legyen belőle.
2018. szept. 16. 16:25
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudsz tenni?

Megbeszéled vele és megérti, vagy sem.

Ha nem, akkor megszoksz, vagy megszöksz.

Nagyjából ennyit tehetsz.

Egyébként a leírtak alapján a párod egy tuskó, íme a görbe tükör:

1. "Barátomnak természetes, hogy munka után főzzek, vezessem a háztartást, elé tegyem az ételt utána vigyem is el a koszos tányért,(nem szolgálja ki magát) mossak stb."

Nincs keze? Lebénult a lába? Nem tudja megnyitni a csapot? Kinyitni a hűtőajtót? Használni a mikrót? És akkor a főzést még nem is említettem.

Nem egy magatehetetlen ember, vagy kisgyerek, akit ki kell szolgálni, ez az én véleményem.

2. "szerinte az én munkám nem munka abban nem lehet elfáradni": Tisztelet nulla, azaz 0, tehát ZÉRÓ!!! És te azt mondod, hogy ebben a kapcsolatban nincsenek nagy problémák. Az ő munkája értékesebb? Ja nem, mert neki nincs...

2018. szept. 16. 20:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, mintha magamat olvasnám... 11 évet húztam le egy ilyen férfi mellett, most válunk. Nem mondom, hogy kizárólag emiatt, de belejátszott. Sokat töprengtünk, hogy kezdjük-e újra, béküljünk-e, de mindig oda lyukadok ki, hogy ilyen anyámasszonykatonája, élhetetlen, tesze-tosza pasi mellé nem megyek vissza.

Az anyja kinyalta anno a fenekét, én meg voltam olyan hülye, hogy folytattam a tradíciót. Valamennyit finomodott mellettem, de ez kb abban merült ki, hogy miután 20 percig nyaggattam, akkor felállt és elmosogatott. Vagy ha épp észrevette (amire 10-ből mondjuk 1x volt alkalom), hogy ott vannak a ruhák a mosógépben, akkor kiteregetett. ENNYI. De otthon anno még ennyit sem kellett soha csinálnia.

De ennek vége. Most már nem tudnék férfiként tekinteni rá, és hozzá hasonló pasira sem. Borzasztó illúzióromboló és csalódástkeltő az ilyen viselkedés.

Én a helyedben menekülnék. Mondom ezt úgy, hogy én is évekig mentegettem a férjem, de hát igen, lusta mint a föld, de legalább nem nőzik, nem haverozik, nem iszik, nem bánt engem, amúgy jó ember... Nem elég, az a nagy helyzet. Nálunk nem volt elég.

2018. szept. 17. 09:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A nyolc éves lányom többet tesz a háztartásért mint a pasid!

Néha tereget, elteszi a ruháit és "segít" főzni.

Sőt! A négy éves kisebbik is megtalálja a szennyest, a zoknis zsákot, és gyakorolja a kenyérkenés művészetét.

A párom pedig a házimunka felét viszi.

Nem segít.

Ugyanis nem segítség az, hogy valaki a saját életterét rendben tartja, hanem alap.

Az exférjem lett ilyen here mint a párod, míg gyeden voltam. Azzal búcsúzott, hogy nem találok még egy olyat, mint ő. Hála isten, igaza lett!

Sokkal jobbat találtam! :D

2018. szept. 19. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!