Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lenne erről a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Adott egy kapcsolat, 4éve vagytok együtt.

40ezret kell fizetnetek a lakásert amit a párod és családja pénzéből vették.

Barátod anyja és a barátod tesója kérik azt a 40et amit a barátod nevére félre tesznek, de erről a barátnőnek nem kell tudnia kihsngsulyoztak , mert van egy sejtesuk a lánnyal szemben.

2018. szept. 15. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem, a lakás végül kié, a barátomé vagy a szüleié? Ha a barátomé a lakás, akkor ne tartsák a markukat a szülei, ha a barátomé és szüksége van a pénzre, akkor beszéljük meg, hogy hogyan járulok hozzá a költségekhez és a megegyezésünk szerint rendszeresen fizetek neki.
2018. szept. 15. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ha 40 a rezsi fele, amit kötve hiszek egy lakás esetében, akkor nyilván fizetném nőként is. 4 év alatt ez a 40 ropi 80k híján két milla. 8-10 év alatt a felét írhatják is szépen a nevemre.

Ne vicceljünk már... párkapcsolatban lakbért nem kérünk.

32/f

2018. szept. 15. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

80 ezer egy albérlet, annak a rá eső része 40. Magyarul albérleti díjat kell fizetnie, piaci áron.

A lány helyében lenne egy sejtésem nekem is, és inkább összeköltöznék egy barátnőmmel közös albiba.

Aki ilyet csinàl, az 4!!! év után se tekint családtagként a párjára. És az soha nem is fog.

Aztán ha lesz egy közös gyerek, majd anyukád bebizonyítja, hogy naugyehogynemdolgozik, és csak a pénzed kell neki, ha a xaros 60 ezres gyed-ből nem tudja magát fenntartani a gyerekkel együtt.

Menjetek külön! Elég sok időt elraboltál szegény lánytól. Miközben csak nem is szereted.

Te meg legyél boldog anyukáddal.

2018. szept. 15. 12:47
 4/7 A kérdező kommentje:
A lakás a barátod szuleié övék a tulajdoni jog. De hogy ne keljen annyi hitelt felvenni így a barátod beletette az összes megtakarítását, de jogilag nincs köze a lakáshoz
2018. szept. 15. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az önerőbe beletette az összes magtakarítását, de tulajdonjogilag nincs köze hozzá?

Szerintem kezeltesse magát, komolyan mondom.

2018. szept. 15. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy bolond vagy!

Vettél a szüleidnek egy lakást, ahelyett, hogy a pároddal közösen.

Ennek erős jelzés értéke van, ha fizetnie kell, hogy ott lakhasson: semmi köze hozzá, nem az ő otthona. Azért lehet csak ott, mert megveszi a helyet.

Az után, hogy ő albérlő a lakásban, mennyire tartod természetesnek, hogy ugyanúgy kivegye a részét a házimunkából, felújításból? Vagy te is fizetsz neki, ahogy a bejárónőnek tennéd?

2018. szept. 15. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem fizetnék bérleti díjat egy olyan lakás után, amiben nincs bérlő jogviszonyom és a nevemen sincs egy része. Természetesen a rezsit viszont nagyon szívesen átvállalom akár egy az egyben, hiszen megértem, hogy a másik félnek, vagy családjának a hitelt ki kell fizetnie és nekem is illik valamiféle gesztust tenni ha már ott lakok.

Mondjuk a párom ezt soha nem engedné, max a feléig szállhatnék be a rezsibe. A többi soha nem lesz az enyém (ráadásul nagyon az övé sem), tehát miért is fizetnék az ott lakásért? Ha bérlőt szeretnének, akkor adják bérbe valakinek, engem felejtsenek el.

Azt meg végképp nem értem felnőtt emberek párkapcsolatánál mi a búbánatos köze van a szülőknek a dolgokhoz ilyen szinten? Van egy sejtésük, ezért kérik a bérleti díjat. Hát úgy húznék el onnan, mint a huzat...

2018. szept. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!