Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek, ha jelentősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha jelentősen eltérne a szexuális igényetek egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Közel 3 éve vagyunk együtt. Én tapasztaltabb vagyok, neki én vagyok az első.

Ő a hagyományos szexen kívül nem nagyon kapható semmire. Kb. 1 év után sikerült elérni, hogy a fürdőben zuhany alatt szeretkezzünk.

Orál van, de legfeljebb előjátékként. Sok pózt ki sem szeretne próbálni. Én szeretném a mélytorkot, az anált (csak néha), a szabadban együtt lenni, de ezek kizárva. Még csak nyelvvel vagy kézzel sem izgathatom az ánusza környékét,pedig amikor először kinyaltam ott félálmában, nagyon élvezte.

Olyasmi mint a többes szex pedig esélytelen.

Én nyitott vagyok sok mindenre, kíváncsi és színes a fantáziám. Ő nem. Elhagyni nem akarom, szeretem. Megfordult a fejemben, hogy keressek másik lányt szeretőnek, de még nem vitt rá a lélek.

Ti mit tennétek?

2018. szept. 9. 12:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, nem sokat nyertél ezzel a kérdéssel. Én nőként vágyok ezekre, amiket leírtál, a hármason kívül (arról csak fantáziálok, de ki nem akarom próbálni), illetve mélytorkozást nem csináltam, de egy türelmes tanítóval talán menne...

Csak az én párom partner a nagy részében, nem érzek hiányt semmiben.

Szóval szerető helyett te is keress olyat, akivel egyeznek az igényeitek. Sajnos nincs más megoldás. Akinek ennyi idő alatt nem alakult ki igénye ezekre, annak már nem is fog.

Viszont igenis vannak nők, akiknek ezek bejönnek, csak meg kell találni.

27N

2018. szept. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!