Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha azt a nőt aki tetszik, ki lehetne vásárolni az adott családtól? Nem lenne randi meg udvarlás, ezek úgyis kétesélyesek. Vagy sikerül, vagy nem.
Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 18:28
1/9 anonim válasza:
Szerintem esélytelen próbálkozás, főleg akkor ha már ilyennel próbálkozott pár sok éve az egyik férfi egy másiknál egy adott nőért.:)
2/9 anonim válasza:
Javaslom neked a szexbabákat. Kinézed és megvásárolod a boltban. Élő nők közelébe inkább ne menj.
3/9 anonim válasza:
ugye, hogy nincs oly titok mi napvilágra ne jőne:D
Én nőről is tudok akinek fel lett ajánlva pénz, ha lelép a férjétől. Mint a Tisztességtelen ajánlat c. filmben.
4/9 anonim válasza:
Adnék egy nőért 10 mázsa tűzifát.
5/9 anonim válasza:
Ha csak így lehetne nőhöz jutni, inkább maradnék örökre szűz.
7/9 anonim válasza:
Akkor megszaporodna a nyílt házasságok száma. Csak lefizeted a férjet és viheted a feleséget.
8/9 anonim válasza:
Ez csak olyan országban működik, ahol a nő árucikk.
Arab országok között pl.
Amúgy az én szememben nem férfi, aki csak így tud nőt szerezni.
9/9 anonim válasza:
Aztán majd amikor rájössz, hogy a bájos pofi/szexi keblek mögött egy hárpia van, akkor visszanyal a fagyi. (Vagy sikerül, vagy nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!