Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, nektek imponál ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek imponál ha egy férfi ipari mennyiséget bír enni és rengeteget képes aludni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked imponál, ha én nőként bírok ipari mennyiséget enni?
2018. aug. 31. 19:11
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es,ha nem hízol, akkor igen.
2018. aug. 31. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha fizeti a zabáját...
2018. aug. 31. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha fizeti és el is készíti magának az ételt, és nem elhízott hájpacni, ez a fele még oké, Bud Spencer is ilyen volt, és fiatalon jó pasi volt, csakhogy ő aktívan sportolt akkoriban, azután hízott el, hogy a sportot abbahagyta, de az étrendje maradt. A sok alvás meg attól függ, hogy egyébként mennyire aktív. Én az aktív szabadidős tevékenységeket kedvelem, és 8 óránál többet csak kimerülten és betegen alszom. Passzív ember nem kell társnak.
2018. aug. 31. 19:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, és minő meglepetés - nincs barátnőm :) tehát a válasz: nem.

Muszáj vagyok sokat enni, még így is alig tudom 60 kilón megtartani a súlyom, hála a szélsőségesen súlyos IBS-nek.

2018. aug. 31. 19:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ebben mi kellene, hogy imponáló legyen? Ehhez kell valami különleges képesség, vagy készség, amit elsajátított? Csak szimplán az nem tiszteletre méltó, nem ad okot elismerésre, hogy valaki rengeteget eszik, és sokat alszik. Nem érzed, mennyire irreális ez a kérdés?
2018. aug. 31. 21:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Inkább dolgozzon rengeteget a sok evés mellett. 🤣
2018. aug. 31. 22:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kéne, macskát tartanék. Olyat, mint Garfield.
2018. aug. 31. 22:38
 19/21 anonim ***** válasza:
pénzkidobás annyit zabálni.
2018. szept. 1. 01:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Shrek, te aztán szarod a hülyébbnél hülyébb kérdéseket...
2018. szept. 1. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!