Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manó1235 kérdése:
Jól érzem hogy nagy a baj?
Figyelt kérdés
4 hónapja költöztünk össze a párommal. Előtte hétvégén és szerdán tudtunk csak találkozni (messzebb lakott) akkor is sokszor a barátaival töltötte az idejét volt hogy felhívni sem volt ideje. Mióta együtt lakunk folyton azt érzem hogy nem is akar velem lenni. (3 éve leszünk egyutt karácsonykor) 5ig dolgozik és mindig 9-10 mire haza ér, folyton a batárjával mászkál akivel egyébként egy helyen is dolgoznak. Tehát nem mondhatja hogy nincsenek együtt eleget. Ritkán hív általában mindig én keresem, sokszor ülök délutánonként egyedül itthon nagyon rosszul esik, vannak barátaim lefoglalom magam de vele is lenni szeretnék. Ő meg folyton azzal jön hogy addig meg amig megteheti meg amig nincs gyerek, meg ő nem fog begyepesedni. Nem az a bajom hogy megy, hanem hogy folyamatosan és nem foglalkozik velem. Sokszpr veszekszünk emiatt egyre jobban kezd betelni a pohár. Nem tudom mit évö legyek? :( 24/L2018. aug. 23. 19:21
1/9 anonim válasza:
szakíts
mert hol itt az összetartozás, a szerelem?
az idejét, a társaságát, a történeteit mának adja, mással osztja meg, nem veled
azért azt nem venném teljesen készpénznek, hogy a haverjával van
mert az facér, nincs nője, vagy ő is hanyagolja a saját nőjét?
mi van, ha párod más tyúkkal hetyeg, és a haver falaz neki?
én a helyedben ezen elgondolkoznék, de leginkább szakítanék.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyedül van a haverja 28éves két gyerekkel az anyjuk is egy semmire kellő és as sráccal sem áll szóba értelmes nő az biztos
2018. aug. 23. 19:47
3/9 anonim válasza:
Ennek az embernek van valakije melletted.
Lépj.
4/9 anonim válasza:
Nem akar veled foglalkozni, a barátja fontosabb mint te. Ebben mi a kapcsolat őszintén? Hagy ott, mielőtt abba öregszel bele, hogy miatta semmit nem éltél.
5/9 anonim válasza:
Marhaság a gyerekre fogni. Egyébként meg ha lenne, akkor is ez a helyzet lenne. Gondolom ezt te sem szeretnéd.
Szerintem nem szeret, csak jó, hogy van valaki mellette, aki kínálja a segg~t.
Jobbat érdemelsz! Még fiatal vagy, lépj tovább.
34N
6/9 anonim válasza:
5ös vagyok, bocsi, kinyalja a segg~t.
7/9 anonim válasza:
Ultimátum.
Vagy veled is tölt időt, vagy vége.
8/9 anonim válasza:
Ugy tunik, teged csak a fele rezsiert tart.
9/9 anonim válasza:
Hát igen, elég nagy baj, hogy összeköltöztèl valakivel, aki már azelőtt is leszart a haverjai miatt. És azt meg verd ki a fejedől, hogy gyerek után nem ezt fogja csinálni, mert 100 % hogy igen. Minek költöztetek össze? Miért vagy vele? 30 évesen is ezen akarsz majd sipákolni, hogy magányos vagy? Vagy majd két gyerekkel? Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!