Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ha egy nektek tetsző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha egy nektek tetsző férfinak testszaga lenne, zavarna titeket? Vagy esetleg megszoknátok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kiabrandulnèk belőle.Nem birom a szagokat.
2018. aug. 17. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Ha ismerkedéskor egy számomra kellemetlen illat lengené be az illetőt az nekem azt jelenti nincs köztünk jó kémia.

Tudom milyen mikor az ember egész nap dolgozik vagy mondjuk annyira izgul és stresszel, hogy ez miatt büdösen izzad, tesóm is ilyen. De első verziónál szerintem igénytelen így megjelenni a randevún ha meg ennyire stresszel hiába érzek együtt vele nem jelent túl stabil személyiséget. :(

2018. aug. 17. 22:32
 13/16 anonim válasza:
A jelenlegi páromnak volt egy kis izzadságszaga az első randin. Utólag mondtam neki. Zuhanyzott,pólót cserélt mielőtt taliztunk+parfüm. Ajánlottam neki egy nagyon jó deot, azóta is együtt vagyunk :) Napi 3x is lezuhanyzik szegényem, nagyon izzadós. Van ilyen. Ha szereted, légy vele őszinte, mond meg hogy zavar. Tudjon róla. Lehet ezt finoman közölni. Ha megsértődik, az ő baja, akkor én is keresnék mást...
2018. aug. 18. 07:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Minden ember testének van egy alap illata. Nem az izzadtsàgszagra gondolok hanem a bőre illatàra. A férjemét a mellkasàn lehet legjobban érezni. Imàdom:) Soha nincs büdös izzadtsàgszaga. Mindketten ismerjük a vizet- tusfürdőt- dezodort. Egyèbként ő is szereti az én bőröm illatàt.

Tömegközlekedésen azért összefutottam màr izzadt pasival ingben nyakkendőben. szó szerint hagymaszag àradt a pasi hónaljàból. Na az undorító volt. Pedig nem voltam túl közel....de senki màs nem volt a közelében. Megértem. Èn is arrébb mentem.

2018. aug. 19. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
tudományos magyarázat: ha egy férfi testszaga taszít egy nőt vagy fordított helyzetben is, azt jelenti hogy mindketőjüknek genetikailag hasonló az immunrendszere. ha gyerekük lesz, akkor a gyereknek nagyobb eséllyel lesz gyenge immunrendszere vagy genetikai betegsége is nagyobb eséllyel lesz. az az ideális partner aki nagyon leizzadva is vonzó szagú, vagy úgy még vonzóbb. a testszőr jobban tartja testszagot , ferromonokat is sokkal erősebben.általában emberek saját testszagukat nem szeretik, és apjuk, anyjuk, testvéreik testszagát is kellemetlennek tartják.nőknek terhesség alatt változik szaglás érzékük ezért terhesség alatt a pasijuk szagát már kellemetlennek érzik.de nem jó ötlet új férfit keresni tartós kapcsolatra,mert előfordulhat hogy szülés után amikor visszaállt szaglásuk már rossz szagúnak fogják találni azt a férfit akit terhesen szedtek össze.ne felejtsétek el like-olni . ha már nem kellett netet feltúrni ezen infókért :)
2018. aug. 20. 05:40
 16/16 anonim válasza:

Párommal már majdnem 3 éve vagyunk együtt és ő sem igénytelen. De bármennyire is fürdik, de már azt követően is lehet érezni a bőre illatát, amit nagyon szeretek, aztán pár órával később már inkább az érződik jobban, mint a tusfürdő. Sőt, ha kicsit le van izzadva, az tetszik is. Nyilván nem annyira, mint a ló, mert akkor már elmegy fürödni (pl. edzés vagy sportolás után).

De én nem is bírok olyan embernek a közelében sem maradni, akinek nem tetszik az az "illat/szag", ami a bőréből árad, legyen akármennyire is higiénikus.

2018. aug. 26. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!