Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy nektek tetsző férfinak testszaga lenne, zavarna titeket? Vagy esetleg megszoknátok?
Ha ismerkedéskor egy számomra kellemetlen illat lengené be az illetőt az nekem azt jelenti nincs köztünk jó kémia.
Tudom milyen mikor az ember egész nap dolgozik vagy mondjuk annyira izgul és stresszel, hogy ez miatt büdösen izzad, tesóm is ilyen. De első verziónál szerintem igénytelen így megjelenni a randevún ha meg ennyire stresszel hiába érzek együtt vele nem jelent túl stabil személyiséget. :(
Minden ember testének van egy alap illata. Nem az izzadtsàgszagra gondolok hanem a bőre illatàra. A férjemét a mellkasàn lehet legjobban érezni. Imàdom:) Soha nincs büdös izzadtsàgszaga. Mindketten ismerjük a vizet- tusfürdőt- dezodort. Egyèbként ő is szereti az én bőröm illatàt.
Tömegközlekedésen azért összefutottam màr izzadt pasival ingben nyakkendőben. szó szerint hagymaszag àradt a pasi hónaljàból. Na az undorító volt. Pedig nem voltam túl közel....de senki màs nem volt a közelében. Megértem. Èn is arrébb mentem.
Párommal már majdnem 3 éve vagyunk együtt és ő sem igénytelen. De bármennyire is fürdik, de már azt követően is lehet érezni a bőre illatát, amit nagyon szeretek, aztán pár órával később már inkább az érződik jobban, mint a tusfürdő. Sőt, ha kicsit le van izzadva, az tetszik is. Nyilván nem annyira, mint a ló, mert akkor már elmegy fürödni (pl. edzés vagy sportolás után).
De én nem is bírok olyan embernek a közelében sem maradni, akinek nem tetszik az az "illat/szag", ami a bőréből árad, legyen akármennyire is higiénikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!