Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Lassan két éve élünk együtt , ám csak 3 hónapja ketten külön. Addig párom szüleinél laktunk. Szeretem a szüleit, de mindig zavart, hogy sokan vagyunk egy házba. Anyukájának a testvére és annak a családja is ott él. Tavasszal végre találtunk albérletet, tök jó volt beköltöztünk berendeztem és imádom a lakást. De párom nem szeret külön élni, vissza akar menni a szüleihez, zavarja hogy nincs internet mert egy szolgáltató se tudta bekötni hozzánk és zavarja az is hogy anyagilag is megszorultunk. Míg náluk elmehettünk ide oda moziba vagy csak úgy pestre egyet csavarogni addig most szűk gatyával kell élnünk. Egy hónapra rá hogy elköltöztünk elkezdték csökkenteni a fizetésem, az utolsó fizetésem 30.000 ftal volt kevesebb mint szokott és a cég csak megvonta a vállát hogx így jött ki most. 140.000 ft az albérlet, a mi környékünkön ez olcsó, ennél csak drágább van. Mellettr a fundamentát és a számlákat is fizetjük így allig marad ételre nem hogy szórakozni. Most is 40.000ból kell kibírnunk következő fizetésig de én annyira szeretek külön lenni csak ketten. Párom nem engedi, hogy másodállást vállaljak, mert akkor kevesebbet látna de én a munkám mellett be tudnám vállalni. Nem tudom mi tévő legyek, szeretek itt lakni nem akarok megint a zsúfolt házba élni és folyton hideg vízbe fürödni mert kifürdi a 6 ember előttem. Nem akarok megint egy kis szobába élni. Próbáltam beszélni párommal de ő szomorú itt az albérletbe én meg nem vagyok igazán boldog ha ott kell élnem. Nem akarok mások után takarítani, mosni. Őszintén szeretném, hogy ne kelljen újra tetőtől talpig felöltöznöm éjjel ha ki akarok menni mosdóba mert nem mászkálhatok pólóban és bugyiban. Mit kéne tennem?
2018. aug. 15. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ugye tudod, hogy ennek a kapcsolatnak vége? még ha a fazon nem is mondta ki még?
2018. aug. 15. 16:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Már miért lenne? Szeretjük egymás és látom rajta, hogy tényleg szeret és én is őt. Az hogy most van egy kis problémánk az nem jelenti a végét. Minden kapcsolatban vannak gondok csak valahol mondjuk megcsalják egymást és nem az a legnagyobb probléma, hogy mi legyen a lakhatással ahogy nálunk. Se felőle se felőlem nincs vége még és nem is lesz
2018. aug. 15. 16:50
 3/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Vannak olyan élet helyzetek, amikor igenis be kell fogni a kis csőrünket és jó döntést kell hozni.

Nálatok a külön költözés minden volt csak jó döntés nem.

Persze nagyon jó külön élni, de nem éri meg, ha nyomorogni kell. Nem teljesen tiszta a pénzügyi helyzet, de ha a kötelezően kifizetendőek után marad 40 ezer (tehát kaját még nem vettetek), akkor az b_romira elcseszett szitu. 40 ezer forint 2 főre nem elég kajára.

Továbbá eléggé eldugott putri lehet, ha nem képesek internetet bekötni. Nem élnék ilyen helyen, mert az internet igenis kell már nekem a mindennapokhoz is. Nem elég a mobilnet.

Fizetitek a fundamentát, tehát akartok saját lakást venni. Most havi 140 ezer ft-tal tudtok kevesebbet félretenni. Ami rengeteg pénz ilyenkor. Hisz a fundamentából nem vesztek lakást. Az beugrónak jó, mellé kell majd még másik kölcsön + saját megtakarítás is.

A párodnál pedig ez nem az elszakadni nem képességről szól, hanem egyszerűen ez egy rossz döntés volt, mert nincs meg az anyagi feltételetek ahhoz, hogy legalább olyan körülmények között éljetek.

2018. aug. 15. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Megoldás, szar a gazdaság. Bárcsak jobb fizetést kapnál, de ahhoz szar az ország helyzete. Sajnálom. Mások meg milliárdokat zsebelnek itthon is...
2018. aug. 15. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

140.000 Ft az albérlet?? Az bazira sok, annak egy hodálynak kéne lennie....és csak drágább létezik arra? és nincs net se?

Érdekes egy hely lehet.

Háát figyelj, ha ő vissza akar menni a szüleihez , és vissza is fog menni, akkor döntened kell, hogy akarod e úgy folytatni vele vagy sem.

Te költöztél abba a városba ahol ő lakik? vagy te nem tudsz a szüleidhez hazamenni?

2018. aug. 15. 19:00
 6/7 próbálokkedveslenni ***** válasza:

"140.000 Ft az albérlet?? Az bazira sok, annak egy hodálynak kéne lennie....és csak drágább létezik arra? és nincs net se?"

Budapesten ez egy 1.5 - 2 szobás lakás bérleti díja. + közösköltség is van

A többi nagy városban sem sokkal kellemesebbek az árak. Ezért nem éri meg albérletezni, hanem inkább törleszteni 10 évig a hitelt (ami ugyanannyi kb mint a bérleti díj) és a végén ott a saját 1.5 szobás lakás.

2018. aug. 15. 19:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Én jöttem ide, én zala megyei vagyok ahogy a szüleim is, az ő családja meg győr mosoni. Itt a határ mellett elég drága minden.
2018. aug. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!