Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek mindig büdös a szája kaja után. Hogy mondjam meg neki hogy ne sértődjön meg?
Figyelt kérdés
És úgy akar puszilgatni, csókolózni.2018. aug. 14. 22:29
11/11 anonim válasza:
Szerintem azért egy egészséges ember szája csak úgy nem lehet büdös. Úgy értem, normális étkezés mellett, és normális szájhigiénia mellett (és ez alatt nem azt értem, hogy MINDEN étkezés után fogat mos).
Most pl. lecsót ettem, nyilván lecsó szagú a szám. Ha hazajön a férjem, és megcsókol, azt fogja érezni, de nem BÜDÖSET. (Nyilván, ha olajos halat ettem volna, vagy zsíros kenyeret vöröshagymával, akkor igen, büdi). De egy normális ételtől nem büdös (már így nap közben értem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!