Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet tenni az ellen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni az ellen, hogy ellaposodjon a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

A kedvesemmel 2 éve vagyunk együtt, olyan majdnem másfél éve együtt is élünk.

Amúgy jól elvagyunk, szeretjük egymást, ritkán előfordul hogy veszekszünk vagy vitatkozunk, de utána megbeszéljük.

Én mégis, néha attól tartok, hogy kiüresedik, unalmassá válik, úgymond ''ellaposodik'' a kapcsolat. Attól is félek, megun engem. :-(

Az elején mindig úgy van, telefonhívások, üzenetek mindenhol, ajándékok, kedvesség, stb.... Valahogy előbb-utóbb minden kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy ez lanyhuljon.

Azt mondják, dolgozni kell azon mindkét félnek, hogy a kapcsolat évekig is kitartson, működjön. De hogyan?

Mit tegyek, hogy akár az elején lévő lelkesedést visszahozzam? Vagy legalább "jó" szinten tartsam?

Azon kívül, hogy adok magamra, főzök, mosok, meleg vacsival várom munka után, valami új csini ruhát veszek estére, stb....

Szóval, ötletek?

Én 25 a párom 35

2018. aug. 11. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Normális kapcsolatban ezt is megbeszélik a társak. És nem csak 1 hanem mindkét fél tesz azért, hogy az a kapcsolat továbbra is érdekes izgalmas változatos és boldog legyen.
2018. aug. 11. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amire te is vágysz. Adj ajándékot csak úgy , találj ki programot, kezdeményezz.. Csak akkor ürül ki a kapcsolat, ha nincsenek új élmények, csak a nosztalgia.
2018. aug. 11. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Melyik igaz inkább: saját magadat nem érzed már annyira lelkesnek, vagy a párodat?
2018. aug. 11. 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Inkább a barátomat nem érzem igazán lelkesnek. :-( Vettem neki ajándékokat, volt olyan csakúgy. Nem volt semmilyen ünnep, volt köztük drágább és kevésbé drága. Csak egy idő után meguntam mindig én veszek ő meg nem.

Van olyan főzök neki valami finomat amiről tudom szereti, majd felveszek valami dögöset.

Pozitívum, amikor elutaztunk pár napra külföldre, akkor lelkesebbnek tűnt, nem hagyta én fizessek étteremben (a felét se akkor se ha nagy volt a számla).

Szeretnénk majd megint elutazni, az előző is jó volt, csak nem fogunk tudni mostanában..Bonyolult, melóhelyi dolog.

2018. aug. 11. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Annak alapján, amit írtál, mintha te sokkal több munkát (fizikai és érzelmi értelemben véve is) tennél a kapcsolatotokba, mint ő. Így szerintem jogod van rákérdezni, hogy voltaképpen mi a gondja. Én legalábbis tuti megtenném.
2018. aug. 11. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szád és beszélgessetek.
2018. aug. 12. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Kellenek a közös élmények, egy közös hobbi, kirándulások, nyaralás ha csak egy két éjjelre is de kell. Valami amit együtt élvezhettek s élményszámba megy ezáltal össze is köt titeket.
2018. aug. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!