Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hatalmasakat fingik. Mit tehetnék a szagok ellen?
Ha égő gyufát vagy öngyújtót helyezel meglehetősen közel az ánuszához, akkor a láng begyújtja a fingban lévő metánt és ezzel majdnem teljesen megszünteti a szagot.
Vigyázz ne tedd túl közel, mert akkor leégeti a sggszőrét.
Hát látod, hogy csak kibukkan szíved mélységéből az igazi valód:DD
Legközelebb ne nyiss ilyen kérdést, te kis entellektüel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9448..
Nyisd ki az ablakot. Ha indokolatlanul szagos (tehát nem káposztát, és más finomságot evett előtte), akkor érdemes elmennie gasztroenterológushoz. Sajnos nekem is voltak hasonló gondjaim nőként, kiderült, hogy laktóz érzékeny vagyok. Ez pedig diéta nélkül hamar tönkreteheti a szervezetet, mert a hagyományos lebontás helyett szerves savak képződnek, amik szétmarják a bélrendszert és tönkreteszik a bélflórát.
Mindenesetre egy probiotikum kúra nem árthat, vicces kívül. De csak óvatosan, sok lány érzékeny erre, bár én elég lazán vettem anno, mert tisztában voltam vele, hogy valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!