Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a társfüggőség ellen tenni?
Te, akkor csak dugi-partner vagy lényegében, akit szép mesével elvarázsolnak azon dologra:D
Ébredj fel és lépj ki a rémálomvilágból, ha többre vágysz;)
Még úgy 5-10 évet.
Mire a búbánatra akarsz még várni ugyan áruld már el :)
5 év nem volt elég??
A társfüggés csak egy tünet. Maga a dependens személyiségszerkezet ami nagyobb baj. Általában egy gyermekkorból hozott rossz minta miatt alakul ki. Olvasgass a témában, neten bőven van laikus szakirodalma.
Kezdetnek ajánlom woititz - alkoholbetegek felnőtt gyermekei, illetve forward - mérgező szülők c. írásait.
Először is menj pszichológushoz,másodszor keress valami hobbit,ami otthonról való eljárással jár.
Nekem is volt hasonló kapcsolatom,de ott legalább 3 hónap alatt-eddig tartott- egy kávézást ki tudtam kunyizni,ha más kimozdulást nem is.A másik,hogy a pasi még meg se szorított soha.
A te esetedre szoktam mondani,hogy nem kell ide tök más kultúra ahhoz,hogy megszívja az ember lánya,megy az anélkül is,kellően rossz pszichével.Te vagy rá az élőpélda.
Először is ne figyelj a szavaira, én is írhatnám, hogy mennyire szeretlek, meg ilyen szépeket.
Mi tesz érted? Semmit. Pont, amennyit akar.
Szerinted ő boldognak akar látni? Nem. Egy, a világtól elszakított zombit akar.
ne várj semeddig se - egy életed van.
A párod érzelmi hullámvasútra ültetett, és ezzel egy erős függést idézett elő benned maga iránt. Pont ezzel a "hol ilyen, hol olyan" típusú viselkedésével érte ezt el - és ez téged annyira felkavar, összezavar, hogy egyre jobban ragaszkodsz hozzá. Soha egy pillanatig sem tudhatod biztosan, hogy ezután majd mi jön, és ez a fajta bizonytalanság tart mellette.
"Nos, ebbe az időbe és este 10-től reggel 9-ig férek bele..."
Ezzel arra akarsz utalni, hogy a szex jól működik? Ha igen, akkor ez még pluszban tetézi is a függést. Ne elégedj meg ezzel, gondolom, szeretnél még nő lenni, akit körülrajonganak, akivel törődnek, akinek kedveskednek - csak van valamilyen családtag, ismerős, aki segíteni tudna. Ennyire nem lehetsz magadra utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!