Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes egy egyiptomi származású férfihoz kiköltözni az emirátusokba?
mi baj érhet? és ha esetleg később egyiptomba mennék vele az mennyire rizikós.
az emirátusokkal úgy vagyok hogy elég modern felfogású, sok az európai, stb... nagy baj nem érhet, csak azért bennem van egy félsz...
egyiptom már más helyzet, azzal kapcsolatban nem vagyok olyan nyugodt
Azt ugye tudod, ha kimész a happy mellett ott van az a verzió is, hogy bezár s útleveled, irataid elégeti.
Ne legyél hülye.
Ez azt jelenti ha már ilyen pasit akarsz minimum ezerrel elkezdesz utána olvasni a vallási, történelmi, kultúrális hovatartozásuknak. Mert elvileg szereted S ezért érdekelnie kell.
Mi a mostani politikai helyzet náluk? Hogy étkeznek, milyen a vízhálózat, egészségügy?
Olvass könyveket, híranyagokat, kint élő magyarok blogját stb.
Ez nem mánia hanem alap ha már más kultúrák találkoznak, így tudod a gondolkodását is jobban megérteni.
A másik. S most nézhettek akármilyen rasszistának bár szerintem ez nem az.
Amikor egy adott kultúra tagja valaki s ez miatt őt is érik az előítéletek hiába jó szándékú akkor is tisztában van vele miket gondolnak az Európaiak.
Tudja náluk milyen a nők helyzete. Ezért ha szeret itt a te országodban bizonyít s nem kér olyanra ami számodra ijesztő, rosszabb esetben veszélyes lehet. Mert egy nővel több rossz dolog is történhet. Lehet ő teljesen modern felfogású ha az apja, anyja, szomszédban lakó 5 férfi, rendőr nem az....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!