Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak szerintem nem normális ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bpetra941 kérdése:

Csak szerintem nem normális ez?

Figyelt kérdés
3 hete lakom együtt a barátommal. (És a 3 gyerekével) Egyik este átjöttek hozzánk a barátai. Gondoltam sütök nekik házi készítésű pizzát. Reggel munka után bevásároltam minden hozzávalót, majd délután begyúrtam. Amikor hazajött gyakorlatilag összevesztünk azon, hogy én meg mertem, hogy hol találom a lakásban a nyújtófát, és, hogy hol / min nyújthatom ki esetleg a tésztát. Szerinte én tökéletes nőnek gondolom magam, és micsoda húzás volt, hogy ezeket megkérdeztem tőle. Konkrét hisztit csapott. Csak szerintem nem normális ez? (Ha nem kérdeztem volna tőle meg, és esetleg csörgök-zörgök a szekrényben, az lett volna a baja!) Lehet én gondolom rosszul, de én a helyében örültem volna neki, hogy pizzával készülök, és nem azon problémáznék, hogy miért kérdeztem meg tőle ezeket.
2018. júl. 27. 09:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Akkor most már vágod miért ment el az asszonya...
2018. júl. 27. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
6%
Újabb ostoba nő aki a elcsehszett kapcsolata miatt hisztizik. Petra,ha ennyi eszed van és neked ez kell,akkor viseld el. De legalább csendben.
2018. júl. 27. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Ilyen bunkó, és még 3 gyereke is van?

Menekülj, hátra se nézz!

2018. júl. 27. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:

9-es, nekem is van rossz napom, a páromnak is, mégis szorult belénk annyi értelm, hogy NEM a másikkal ordítunk.

Kérdező, szard le, és hagyd el. Ebből az lesz, hogy meg fog ütni, mert... - és itt talál valami banális fos ürügyet.

2018. júl. 27. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Most mondom azt nagyon komolyan Neked, hogy MENEKÜLJ!

Az én édesapám ugyanilyen nárcisztikus személyiség. A bolhából is elefántot csinál, forrófejű, heves természetű, mindenen felkapja a vizet. Ha van sapka rajtad az a baj, ha nincs az a baj. Mindent kontroll alatt akar tartani, mindenről van egy karakán véleménye, és jaj annak aki szembemegy vele. Tettlegesen sosem bántalmazta a családot, de 25 éve lelki terror van otthon. Anyukám teljes rokonságát elmarta, ahogy a baráti kör is leépült. Édesanyám 25 év házasság után lett daganatos, 4 áttéttel, mert mind a mai napig üvöltöznek egymással. Ha most 4 éves gyerek lennék, valószínűleg a filmekben látott klasszikus módon, fülemet befogva sírnék egy asztal alatt. Felnőttként csak rövid látogatásokat teszek hozzájuk, és az első ocsmány mondat hallatán el is köszönök. Ha az itt leírtak közül csak 3 igaz a Te párodra, szerelem ide vagy oda, de lépj le, minél gyorsabban! Te valószínűleg egy jó lelkű, gondoskodó feleség és anya-típus vagy, aki képes őt szeretni, a kedvében járni, a gondjait a válladra venni. És neki pontosan erre van szüksége. De! Ezért cserébe nem kapsz elismerést, szeretetet és megbecsülést. Elnézést, hogy ezt mondom, de ő egy olyan balekot keres magának, aki önként vállalja, hogy keresztülgázolnak rajta, és aki kiszolgálja őt és gondoskodik a gyerekeiről. Valakit, aki jó lélek, aki kicsit önbizalomhiányos, és becsületes.

(Youtube-on keress rá: "a nárcisztikus pszichopata 10 jele" És egyedül hallgasd meg. Kapcsolódó videók segítenek abban, hogy kell őket elhagyni.

2018. aug. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!