Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális ez?
Ilyen bunkó, és még 3 gyereke is van?
Menekülj, hátra se nézz!
9-es, nekem is van rossz napom, a páromnak is, mégis szorult belénk annyi értelm, hogy NEM a másikkal ordítunk.
Kérdező, szard le, és hagyd el. Ebből az lesz, hogy meg fog ütni, mert... - és itt talál valami banális fos ürügyet.
Most mondom azt nagyon komolyan Neked, hogy MENEKÜLJ!
Az én édesapám ugyanilyen nárcisztikus személyiség. A bolhából is elefántot csinál, forrófejű, heves természetű, mindenen felkapja a vizet. Ha van sapka rajtad az a baj, ha nincs az a baj. Mindent kontroll alatt akar tartani, mindenről van egy karakán véleménye, és jaj annak aki szembemegy vele. Tettlegesen sosem bántalmazta a családot, de 25 éve lelki terror van otthon. Anyukám teljes rokonságát elmarta, ahogy a baráti kör is leépült. Édesanyám 25 év házasság után lett daganatos, 4 áttéttel, mert mind a mai napig üvöltöznek egymással. Ha most 4 éves gyerek lennék, valószínűleg a filmekben látott klasszikus módon, fülemet befogva sírnék egy asztal alatt. Felnőttként csak rövid látogatásokat teszek hozzájuk, és az első ocsmány mondat hallatán el is köszönök. Ha az itt leírtak közül csak 3 igaz a Te párodra, szerelem ide vagy oda, de lépj le, minél gyorsabban! Te valószínűleg egy jó lelkű, gondoskodó feleség és anya-típus vagy, aki képes őt szeretni, a kedvében járni, a gondjait a válladra venni. És neki pontosan erre van szüksége. De! Ezért cserébe nem kapsz elismerést, szeretetet és megbecsülést. Elnézést, hogy ezt mondom, de ő egy olyan balekot keres magának, aki önként vállalja, hogy keresztülgázolnak rajta, és aki kiszolgálja őt és gondoskodik a gyerekeiről. Valakit, aki jó lélek, aki kicsit önbizalomhiányos, és becsületes.
(Youtube-on keress rá: "a nárcisztikus pszichopata 10 jele" És egyedül hallgasd meg. Kapcsolódó videók segítenek abban, hogy kell őket elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!