Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, hogyan reagálnátok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan reagálnátok rá ha a párotok akivel együtt éltek néha haverozások után véletlenül részegen menne haza hozzátok?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű:)

2018. júl. 13. 09:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Fura a gyakori, hogy itt valahogy MINDENKI max évi egyszer iszik, maximum egy pohár bort.

Mindeközben az ország egytizede alkoholista, és a maradéknak se nagy része ítéli el a piát.

Nem mondom, hogy kamuznak az itteniek, de nagyon nem reprezentálják a válaszok a valóságot.

2018. júl. 16. 09:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ebben valójában semmi meglepő nincs. A kérdés témája és feltevési módja indikálja, hogy leginkább olyanok válaszoljanak, akik eleve nem vagy csak nagyon ritkán élnek alkohollal, és ennek megfelelően viszonyulnak is hozzá. Így ebben a kérdésben természetes, hogy az ellentábor koncentrálódik, innen az eltérés az országos reprezentatív mérésekhez képest.

Viszont a válaszokból az is kitűnik, hogy a legtöbbjük párja vagy exe bőven alátámasztja a statisztikát :)

2018. júl. 16. 10:19
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nagyban függ a lány előéletétől is a reagálás.. Én konkrétan két félével találkoztam, volt csoporttársam lány két éve él együtt barátjával és pont telibe le.ja ha a pasija épp részegen megy haza, egyszer tanúja is voltam, mert náluk aludtam. Kiröhögi, lefekteti vízszintesbe és megy tovább az élet. Láttad, itt a válaszolók közt is van ilyen.

A másik "típus" szintén ismerős csaj, ő is odaköltözött a pasihoz, közös albi stb., tök romantika volt addig amíg először haza nem ért az "egy sört iszom oszt jövökből" a pasi,

a lány azóta hisztirohamot kap ha sört lát a pasas kezébe, merthogy alkesz szülők gyereke, sok veszekedésnek volt tanúja gyerekkorában, apja verte stb... hát mondjuk nem is értem miért vannak együtt, ha nincs bizalom,

igaz hogy ígérgeti a faszi hogy megváltozik, de ez kicsit olyan mint a megcsalás, ha egyszer megcsinálta mi a garancia hogy legközelebb nem fogja? Hogyan engedje el a csaj teljes szivnyugalommal a pasit a haverjaihoz, anélkül hogy gyomorfekélyt ne kapna az idegességtől hogy vajon ez a balf.sz már megin részegen jön haza..?

Jó ez mondjuk a két véglet, de valljuk be, a nagy többség (köztük én is) nem toleráljuk ezt a viselkedést.

Ha az ember már nem 20 éves tinisrác, akkor már nem menő dolog..

Meg hát el se tudom képzelni.. talizzunk a haverokkal, és b.sszunk be? Ez szórakozás valakinek? Felénk alkesznak hívják az ilyesmi állatfajt.

Bevallom én is rémisztő és undorító látványnak tartom, és nem feltétlen azért mert "jajj,részeg a pasim", hanem a tudat, hogy megígérte hogy nem fog annyit inni, és mondta hogy este 9-re hazaér aztán 11-kor a pultnál tántorog a következő felesért.. oda az ígéret,bizalom, a tisztelet, kiábrándulsz, csalódsz abban akit szeretsz..

A másik meg, hogy akárhogy imádkozol a jóistenhez, aki egyszer "véletlen" részegen jön haza, az annyiszor csinálja ezt meg ahányszor csak óhajtja, aztán a haverok szülinapja, névnapja sem kivétel, de a sajátja se, sőt a jövőbeli közös gyerekeké se!

Nincs is annál romantikusabb, mint első közös gyermeket érkezését azzal ünnepli meg, hogy négykézláb mászik haza a kocsmából..

Egyébként én két jókora pofon után kib.sznám az ajtón az ilyen férfit, aki nem tiszteli a barátnője érzéseit, nem tartja be a megbeszélteket,

Alkoholista gyáva férfiakat, akik a haverok nyomására isznak, meg mert a csaj úgyse látja, meg mert egyszer-kétszer szabad, meg mert más kiröhögi ha nem és mit fog szólni a szomszéd Béla ha nem iszok a pálinkájából még ötször, és ezt arra fogják hogy nem ismerik a mértéket, nem kérek a családba!

2018. júl. 16. 14:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os, tudom régi kérdés és lehet már nem is olvasod el, de mit jelent az hogy sokat késik? Mikorra beszélitek meg és mennyit késik?

Nálunk is néha problémát jelent ez és kíváncsi lettem.

2023. jún. 28. 21:14
 25/27 anonim ***** válasza:

24, Hú, de régi kérdés. :)

Ma már szerencsére ritkábban van ilyen, de egyébként 3-4 órás késésekről van/volt szó.

Ilyenkor általában azért tikkelek, mert odáig még eljut fejben, hogy hú már késik, és akkor szól, hogy mondjuk mindjárt indulok. Aztán telnek az órák, én meg rágom a kefét a mindjárt rugalmasságán. :)

2023. jún. 29. 11:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy többször véletlenül. Ilyet egyszer lehet megcsinálni, és ha téged tényleg zavarna és ezt megmondanád neki, nem lehetne rendszeres "néha".
2023. jún. 30. 16:12
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocs, én is csak most látom, hogy régi kérdés.

Hogy alakult azóta az életetek?

2023. jún. 30. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!