Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, hogyan reagálnátok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan reagálnátok rá ha a párotok akivel együtt éltek néha haverozások után véletlenül részegen menne haza hozzátok?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű:)

2018. júl. 13. 09:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

Fura lenne, mindig együtt járunk haverokkal találkozni. :D

Na mindegy, a lényeg... Hogyhogy mit reagálnék? Nézd, azon kívül, hogy besegíted az ágyba, odaraksz mellé egy lavórt/vödröt, meg egy flakon ásványvizet, bármi mást csinálni teljesen fölösleges.

Amúgy a kétkedő válaszolóknak, én már rúgtam be mocsok módon teljesen véletlenül kétszer is:

Egyszer házibuliban gondoltam megkóstolom a vadászt, még soha nem ittam. Tudtam, milyen arányban keverik a többiek, szóval gyors fejszámolással belőttem, hogy pár pohárral simán megihatok, és nagyon maximum spicces leszek. Fogtam a flakont amiben bekeverték, töltöttem magamnak, kicsit fura íze volt, de nem tudtam milyennek kell lennie, és igazából nem volt rossz. Eliszogattam belőle pár pohárral, majd mikor indultam volna haza, felkeltem a székről, és helyben összeestem és elaludtam. Barátnőmék kísértek haza (szerencsére a szomszéd utcában laktunk) miután felébredtem és kihánytam magam. Ugyanis volt olyan mákom, hogy nem a bekevert vadászból öntöttem, hanem egy másik flakonból, és tiszta vörösbort ittam, úgy 4-5-ször annyit, amennyit terveztem, de amíg ücsörögtem, nem ütött meg, csak mikor felkeltem.

A másik eset is hasonló, házibuliban ismét csak vadász volt a ludas. Itt már csak egyetlen üveg volt, és végignéztem ahogy bekeverik, szóval boldogan szürcsölgettem, egész addig, amíg el nem kapott a deja vu, ugyanis ismét mikor felálltam, akkor beütött a hányinger és a végtelen fáradtság - kiderült, hogy valaki öntött még az üvegbe valami töményet is, hogy felturbózza a vadászt, csak én meg akkor épp kimentem mosdóba, és nem tudtam, így megint csak elszámoltam magam.

Lényeg a lényeg, akkor helyben tényleg nem nagyon érdemes mást reagálni azon kívül, hogy segíteni az illetőnek mielőbb ágyba kerülni, és túlélni, aztán ha valakinek ez problémát jelent, akkor másnap-harmadnap meg lehet beszélni, de egy részeggel leállni veszekedni olyan, mint egy lóval sakkozni.

Mondjuk kérdés, mit jelent a kérdésben a "néha", mert ez lehet az is, hogy "csak minden szombaton", meg lehet az is, hogy 4 évente a vb döntő éjszakáján...

Meg az se mindegy, hogy a "részeg" mit jelent, pl vihorászik és picit bizonytalanabbak a mozdulatai a megszokottnál, vagy fekszik a földön és okádik és világáról nem tud....

2018. júl. 13. 11:44
 12/27 anonim ***** válasza:
Előfordul néhanapján,én próbálom minél hamarabb lerakni őt aludni,mert szegénykém ilyenkor rém idegesítő. Szerencsére,ha vízszintesbe kerül rögtön elalszik. Szólni nem szólok semmit,ő is látott már nem egyszer részegen,és én se vagyok jobb egy kicsit sem.
2018. júl. 13. 14:48
 13/27 anonim ***** válasza:
11-es,neked az a tanulság, hogy vadászt soha többet ne igyál :D :P
2018. júl. 13. 14:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Véletlenül"... igen, véletlenül előfordul, mondjuk ÉVENTE EGYSZER.

De ha az esetek túlnyomó többségében "véletlenül" szarrá piálná magát nem lenne a párom.

2018. júl. 13. 15:08
 15/27 anonim ***** válasza:

Yup, azóta felhagytam a próbálkozással vadász-témában :D

2018. júl. 13. 15:48
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

Otthagynám. Részeg embernél nincs undorítóbb, kiábrándítóbb, "aljább".

Én nem iszom, és nem leszek házinéni, menjen haza az anyjához széthányni a házat.

2018. júl. 13. 16:37
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az exemmel a kapcsolatunk elején előfordult. Aztán egyre gyakrabban fordult elő, hogy totál részegen jött haza. A legutolsó alkalommal már agresszív is volt, bár nem bántott, de ha akkor beszóltam volna neki tuti megver. Másnap reggel szedte a cuccait, ott volt vége a kapcsolatunknak. A mostani párom még véletlenül se volt még részeg.
2018. júl. 13. 22:03
 18/27 anonim ***** válasza:

Néha véletlenül - de szar duma.

Amilyen a pasi is.

2018. júl. 14. 01:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
2 figyelmeztetés. A 3. Lerészegedés utàn repülne. Nem tudom elviselni az alkeszokat, részegeket. Ha nem képes felmérni mennyi az elég akkor egyàltalàn ne vedeljen alkoholt. Olyan pasival akinek 3-4 havinàl gyakrabban alkohol kell nem kéne, részeges meg főleg nem.
2018. júl. 14. 02:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Párom egyszer rúgott be nagyon, mióta ismerem, nagyjából én támogattam haza, azóta minden alkalommal figyelmeztetem, hogy az volt az utolsó alkalom, mert hiába bizonygatta, hogy ő mennyire bírja az alkoholt, láthatóan nem.

És véletlenül nem lehet elmérni a mennyiséget. Volt már, hogy én is nagyon bekarmoltam, mert nem éreztem, hol a határ, de hát akkor nem kell inni, ennyi.

2018. júl. 14. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!