Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok rá ha a párotok akivel együtt éltek néha haverozások után véletlenül részegen menne haza hozzátok?
Fura lenne, mindig együtt járunk haverokkal találkozni. :D
Na mindegy, a lényeg... Hogyhogy mit reagálnék? Nézd, azon kívül, hogy besegíted az ágyba, odaraksz mellé egy lavórt/vödröt, meg egy flakon ásványvizet, bármi mást csinálni teljesen fölösleges.
Amúgy a kétkedő válaszolóknak, én már rúgtam be mocsok módon teljesen véletlenül kétszer is:
Egyszer házibuliban gondoltam megkóstolom a vadászt, még soha nem ittam. Tudtam, milyen arányban keverik a többiek, szóval gyors fejszámolással belőttem, hogy pár pohárral simán megihatok, és nagyon maximum spicces leszek. Fogtam a flakont amiben bekeverték, töltöttem magamnak, kicsit fura íze volt, de nem tudtam milyennek kell lennie, és igazából nem volt rossz. Eliszogattam belőle pár pohárral, majd mikor indultam volna haza, felkeltem a székről, és helyben összeestem és elaludtam. Barátnőmék kísértek haza (szerencsére a szomszéd utcában laktunk) miután felébredtem és kihánytam magam. Ugyanis volt olyan mákom, hogy nem a bekevert vadászból öntöttem, hanem egy másik flakonból, és tiszta vörösbort ittam, úgy 4-5-ször annyit, amennyit terveztem, de amíg ücsörögtem, nem ütött meg, csak mikor felkeltem.
A másik eset is hasonló, házibuliban ismét csak vadász volt a ludas. Itt már csak egyetlen üveg volt, és végignéztem ahogy bekeverik, szóval boldogan szürcsölgettem, egész addig, amíg el nem kapott a deja vu, ugyanis ismét mikor felálltam, akkor beütött a hányinger és a végtelen fáradtság - kiderült, hogy valaki öntött még az üvegbe valami töményet is, hogy felturbózza a vadászt, csak én meg akkor épp kimentem mosdóba, és nem tudtam, így megint csak elszámoltam magam.
Lényeg a lényeg, akkor helyben tényleg nem nagyon érdemes mást reagálni azon kívül, hogy segíteni az illetőnek mielőbb ágyba kerülni, és túlélni, aztán ha valakinek ez problémát jelent, akkor másnap-harmadnap meg lehet beszélni, de egy részeggel leállni veszekedni olyan, mint egy lóval sakkozni.
Mondjuk kérdés, mit jelent a kérdésben a "néha", mert ez lehet az is, hogy "csak minden szombaton", meg lehet az is, hogy 4 évente a vb döntő éjszakáján...
Meg az se mindegy, hogy a "részeg" mit jelent, pl vihorászik és picit bizonytalanabbak a mozdulatai a megszokottnál, vagy fekszik a földön és okádik és világáról nem tud....
"Véletlenül"... igen, véletlenül előfordul, mondjuk ÉVENTE EGYSZER.
De ha az esetek túlnyomó többségében "véletlenül" szarrá piálná magát nem lenne a párom.
Yup, azóta felhagytam a próbálkozással vadász-témában :D
Otthagynám. Részeg embernél nincs undorítóbb, kiábrándítóbb, "aljább".
Én nem iszom, és nem leszek házinéni, menjen haza az anyjához széthányni a házat.
Néha véletlenül - de szar duma.
Amilyen a pasi is.
Párom egyszer rúgott be nagyon, mióta ismerem, nagyjából én támogattam haza, azóta minden alkalommal figyelmeztetem, hogy az volt az utolsó alkalom, mert hiába bizonygatta, hogy ő mennyire bírja az alkoholt, láthatóan nem.
És véletlenül nem lehet elmérni a mennyiséget. Volt már, hogy én is nagyon bekarmoltam, mert nem éreztem, hol a határ, de hát akkor nem kell inni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!