Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit illik vàrni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bentekerrels kérdése:

Mennyit illik vàrni egy kapcsolatban a hangos fingàssal?

Figyelt kérdés
Ok, nekem mindig is rossz volt az emèsztèsem, igy gyakran szoktam fingani. Ezek àltalàban igen hangosak, de nem budosek. Ugye tàrsasàgban nem szoktam csak a legjobb baràtok kozott vagy csalàdban ahol ugye ezt màr elnèzik. Mostani csajommal màr 6 honapja jàrok, van hogy nagyon kell de visszafogom magam, s ettol pl: rosszabbul alszom meg felfujtnak èrzem magam.
2018. júl. 10. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

Semennyi ideig nem tolerálnék egy olyan idiótát, aki nem halott még s gyógyszerről, se orvosról.

A dzsungelben persze lehet mondani, hogy te ilyen vagy, és ezt szokja meg a törzs többi tagja, de mifelénk ez nem így megy.

2018. júl. 12. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem emlekszek ra hogy mennyit vartam erre de arra emlekszek hogy mikor eloszor aludtam nala akkor nagyon ramjott a szaras es mindent hallott kintrol. Jot nevettunk rajta :D
2018. júl. 16. 01:39
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

Párkapcsolatunk 2. éjszakáján 'odaszart'. Ő meg nem is tudott róla! Reggel mondom, te... álmodban lerecsegtettél! Csak röhögött, azt mondja tényleg?

Na azóta sincs gond a beszarással.

2018. júl. 20. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

"Semennyi ideig nem tolerálnék egy olyan idiótát, aki nem halott még s gyógyszerről, se orvosról."

Szánalmas hogy egy természetes folyamatot gyógyszerekkel akarsz kezelni, ez aztán nagy észre vall.

2018. júl. 22. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:

#14, " mindig is rossz volt az emèsztèsem, igy gyakran szoktam fingani."

Mi is a bajod? A fing természetes dolog, mindenki tudja, én is - de, hogy valaki ezt mint alaptulajdonságát kezelje, az hiba.

2018. júl. 22. 23:01
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Mi több mint 4 éve vagyunk együtt a párommal. Ő nem zavartatja magát pukizik ha kell ha nem. Nekem ez furcsa,mert amikor én kicsi voltam,azt a mintát láttam,ha valakinek kellett félrevonult (volt pár szoba,ahova lehetett)és ott pukizott nem a másik "pof@jába"bele. Nekem zavaró,amikor orrba-szájba fingik valaki napi szinten. Én az együtt töltött idő alatt max.akkor amikor aludtam. Mondjuk nem is vagyok széllelbélelt. :) Nem falok(így nem nyelek mellé 50 liter levegőt),minden falatot megrágok rendesen.Biztos velem van a baj,de nem szeretem ha folyton az "orrom alá sz@rnak" Oké,hogy maga a biológiai folyamat természetes,de ezt lehet úgy is csinálni,hogy tekintettel vagyunk a másikra és nem sz@rjuk telibe.
2018. nov. 16. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!