Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire erzeketlen?
Hogyan lehet a baratom ennyire erzeketlen?
Ma mar a siras kerulgetett ! Ugy allapodtunk meg a baratommal hogy fizetem a rezsi felet+ a kajat!
Most ő mar kapot fizetest,de kajat nem hajlando venni .
Ma egesznap nem ettem, Penteken kapok fizetest!
Ma a parom hazajott a melobol lementem hozza,hogy koszonjek neki! Leultem az asztalhoz, es lattam,hogy maganak vett kajat,nekem semmit nem hozott!
Feljottem a szombamba es sirtam,mert ez szarul esett,hogy csak magara gondolt.
Maradt Pentekig 3000 ft om
Mondta h Rendeljunk pizzat,Orultem az otletnek!
Megjott a kaja, es persze az en utolso penzembol fizette ki...
Az etvagyam is elment.
Ez lett volna az egeszheti penzem :(
"rezsi felet+ a kajat!"
Gondolom akkor nála laksz.
Amúgy ez mennyire valós? Megbeszéltétek a dolgot, te meg mindig elköltötted a pénzed teljesen aztán talán a rezsire maradt pénz, a kajára meg nem. Így a barátod gondolt egyet és úgy van vele hogy nem fizet semmit majd a kövi hónapban spórolsz a hónap végéig, ha már nem hallgattál rá.
Ez az eset nem lehetséges?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Ez a kérdés is a tiéd? Miért vagy még mindig vele?
Egyébként én tuti nem fizettem volna ki a pizzát. Boxolja le a futárral...
Egyébként meg szedd a sátorfád, csak tönkreteszed magad mellette.
Mondjuk ha kevés pénzem van kajára eszembe nem jutna pizzát rendelni annyi pénzből 3 napig főzök valamit...de páromnak sem hagyom, hogy rendeljen. Amikor felvetette az ötletet akkor kellett volna szólnod neki, hogy "figyi le vagyok égve inkább főzzünk valamit". Ebből egyrészt levágja, hogy neked nincs most erre kereted, ha pedig annyira pizzát akar enni akkor fizeti ő.
Szerintem muszáj lenne vele az anyagiakról is beszélni, mert ez így nem működik. Az is lehet, hogy nem tudta, hogy le vagy égve, és most nem érti miért vagy ideges...
Mondjuk az is egy felvetés, hogy nem tudta, hogy nincs pénzed. Viszont azt gondolom, hogyha hozott magának kaját, akkor az azért volt, mert tudta, hogy otthon nem lesz...mert nincs miből...
Ez a kapcsolat ott ultragáz, ahol van. Egyszerüen képtelen megbeszélni a parjával a dolgokat, tisztázni (nég időben), hogy mire van keret, vagy ki fiezessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!