Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet ennyire erzeketlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire erzeketlen?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet a baratom ennyire erzeketlen?

Ma mar a siras kerulgetett ! Ugy allapodtunk meg a baratommal hogy fizetem a rezsi felet+ a kajat!

Most ő mar kapot fizetest,de kajat nem hajlando venni .

Ma egesznap nem ettem, Penteken kapok fizetest!

Ma a parom hazajott a melobol lementem hozza,hogy koszonjek neki! Leultem az asztalhoz, es lattam,hogy maganak vett kajat,nekem semmit nem hozott!

Feljottem a szombamba es sirtam,mert ez szarul esett,hogy csak magara gondolt.

Maradt Pentekig 3000 ft om

Mondta h Rendeljunk pizzat,Orultem az otletnek!

Megjott a kaja, es persze az en utolso penzembol fizette ki...

Az etvagyam is elment.

Ez lett volna az egeszheti penzem :(

2018. júl. 2. 20:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha te a rezsi felét és a kaját fizeted, akkor ő mit fizet? Albérleti díjat és a rezsi felét? Milyen arányban vannak a fizetéseitek? Közös kassza van? Csak mert akkor nincs én pénzem, te pénzed, hanem mi pénzünk van. Hány évesek vagytok? Mióta élsz vele? Ez az első eset volt?
2018. júl. 2. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Ő eyebként tudja, hogy ez volt az összes pénzed? Elmondtad neki egyenesen, vagy csak maximum célozgattál aztán itt panaszkodsz?
2018. júl. 2. 20:23
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
Sub hajlamu vagy nagyon.
2018. júl. 2. 21:05
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

"rezsi felet+ a kajat!"

Gondolom akkor nála laksz.

Amúgy ez mennyire valós? Megbeszéltétek a dolgot, te meg mindig elköltötted a pénzed teljesen aztán talán a rezsire maradt pénz, a kajára meg nem. Így a barátod gondolt egyet és úgy van vele hogy nem fizet semmit majd a kövi hónapban spórolsz a hónap végéig, ha már nem hallgattál rá.

Ez az eset nem lehetséges?

2018. júl. 2. 21:57
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
De miert szomorkodsz, neked ez kell, te ezt elvezed.
2018. júl. 2. 22:00
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Ez a kérdés is a tiéd? Miért vagy még mindig vele?

Egyébként én tuti nem fizettem volna ki a pizzát. Boxolja le a futárral...

Egyébként meg szedd a sátorfád, csak tönkreteszed magad mellette.

2018. júl. 2. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk ha kevés pénzem van kajára eszembe nem jutna pizzát rendelni annyi pénzből 3 napig főzök valamit...de páromnak sem hagyom, hogy rendeljen. Amikor felvetette az ötletet akkor kellett volna szólnod neki, hogy "figyi le vagyok égve inkább főzzünk valamit". Ebből egyrészt levágja, hogy neked nincs most erre kereted, ha pedig annyira pizzát akar enni akkor fizeti ő.

Szerintem muszáj lenne vele az anyagiakról is beszélni, mert ez így nem működik. Az is lehet, hogy nem tudta, hogy le vagy égve, és most nem érti miért vagy ideges...

2018. júl. 2. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
27%

Mondjuk az is egy felvetés, hogy nem tudta, hogy nincs pénzed. Viszont azt gondolom, hogyha hozott magának kaját, akkor az azért volt, mert tudta, hogy otthon nem lesz...mert nincs miből...

Ez a kapcsolat ott ultragáz, ahol van. Egyszerüen képtelen megbeszélni a parjával a dolgokat, tisztázni (nég időben), hogy mire van keret, vagy ki fiezessen.

2018. júl. 2. 23:15
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Ez a kapcsolat egy kalap híg fos. Minek vagy vele? Ahol 2 ember szereti, tiszteli egymàst, ott nem veszik el egymàs pénzét, nem hagyjàk egymàst éhezni csak mert épp valamelyik kifogyott a pénzéből. Ès ha te fizeted a rezsi felét meg az összes kajàt, akkor a pasid a rezsi màsik felén túl mit fizet? Nem volt szó albérletről...hagyod hogy lehúzzon??? Hogy jön ő ahhoz, hogy elvegye a pénzed/ a pénztàrcàdban turkàljon/ vagy minek adtad oda? Hogy képes csak magànak kajàt venni mikor tudja , hogy semmi sincs otthon és több napra csak 3000 ftod van? Basszus! Hogy tudsz egy ilyen gyökérrel élni? El se hiszem, hogy ilyen buta nők léteznek...
2018. júl. 3. 13:13
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
És ahelyett, hogy kifejeznéd, hogy mivel van problémád, inkább elvonulsz sírni. Egészen pontosan mire számítasz?
2018. júl. 3. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!