Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kétszer többet keres, és ez nagyon zavar, miért?
Figyelt kérdés
A feleségem sokáig nem dolgozott, gyerekekkel volt itthon, már harminc is elmúlt amikor munkába állt, és most 450.000.000 hozz haza tisztán, én elejétől fogva sokat dolgoztam két műszakban, hétvégén is, de kétszáznál többet nem tudok hazahozni, elejétől fogva mindent megakartam adni a családomnak, de most félek, hogy dobni fog, sokat változott, magabiztosabb, gyerekeket is így neveli, sokszor rám szól mikor a gyerekeket nevelném, lassan ő lett a családfő, csak abban reménykedem három gyerekkel csak nem hagy el majd, mit lehetne tenni, most még megtűrt vagyok később meg majd rájön, hogy tud nélkülem is tud élni2018. júl. 2. 06:41
11/18 anonim válasza:
Ha kapcsolatotokat csak annyi tartja össze, hogy ő eddig nem volt képes egyedül eltartani magát, akkor eleve nem ér semmit az egész, nem veszítesz semmit. De feltételezem, hogy azért nem ez a helyzet. Miért parázol? Van konkrét okod ezt hinni? Milyen viszonyban vagytok? Beszéltél vele erről? Ő mit gondol róla?
12/18 anonim válasza:
Pontosan miért szól rád, mi az amit ő megeenged a gyerekeknek és te nem? Jogosan szólsz rá a gyerekekre olyankor? Ezt esetleg kifejthetnéd, mert jelenleg nekem ebből az jön le, hogy irigy vagy és féltékeny. Azzal mi a gond, hogy jól keres és magabiztos? A magabiztosság nem egy rossz dolog. Hol van az leírva, hogy a férfinek kell többet keresni? Miért nem tudjátok feldolgozni, ha nem ti kerestek többet? Nem írtál semmi konkrét negatív dolgot a feleségedről. Ez így picsogás... Fejezd be. Nem az a férfiatlan hogy kevesebbet keresel, hanem hogy ezt nem birod feldolgozni és ezen hisztizel... Persze azonnal jönnek a himsoviniszták akik máglyán égetnék el a nőt. És miért, mert magabiztos?? Mert el tudja magát tartani? Mert nem függ tőled anyagilag Ahelyett hogy örülnél hogy így több lehetősége van a családnak, a gyerekeknek. Ha meg más is van akkor azt írd.
13/18 anonim válasza:
Mert ostoba vagy. Röviden, és féltékeny a feleségedre.
14/18 anonim válasza:
Nem fog elhagyni, de modernizáljunk kicsit: mi lenne ha főállású apa lennél. Ma már ez már legalábbis normálisabb időszakban bevett dolog, főleg ha így praktikusabb, hiszen a feleség keres jobban. És ezért nem fog elhagyni azért mert így alakult. Talán jobb is így.
15/18 anonim válasza:
Az a bajod, gogy határozottéa nincs kiszolgáltatott helyzetben.
Nagy szerelem lehetett.
Havi 650 millióból gyüjtsetek a nYár végéig, aztán váljatok békével
16/18 anonim válasza:
450.000.000
ez kamu vagy elírtad.
450 milliót???????
17/18 anonim válasza:
ha még helyesen le sem tudod írni azt a számjegyet, ami a nejed fizetését jelenti, ne csodálkozz, hogy kevesebbet érsz a munkaerőpiacon.
18/18 anonim válasza:
Aki nem tud számolni, az nem is tud keresni. Én nagyon boldog lennék ha az asszony 2x annyit keresne mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!