Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a heteroszexualis nok homoszexualis férfiak tarsasagat illetve miért élnek veluk eggyut?
Édesjóistenem...
Mondd, hogy csak be vagy szívva, és nem ez a maximális IQ-d!
Tényleg csak barátságról van szó. Nem élek meleg férfival, nem is tudtam eddig hogy ez divat lenne. :D Nem szeretem minden homoszexuális férfi társaságát, 4 ilyen pasit ismerek abból 2-t nem bírok elviselni, egyszerűen az agyamra mennek (az egyik a sztereotipikus meleg pasi aki affektálva beszél, nagyon feminin és folyton heteró férfiakkal flörtöl, a másik meg szimplán bunkó).
A másik 2 pasinak meg akiket kedvelek szimplán jó a személyiségük, jól el lehet velük beszélgetni. Ha heterók lennének akkor is kijönnék velük, csak olyankor azért ott a veszély hogy valamelyik fél többet kezd érezni és oda a barátság. De nem kimondottan meleg barátokat keresek azért, egyszerűen csak srácok akikkel hamar megtaláltam a közös hangot majd kiderült hogy melegek.
Nekem az egyik legjobb barátom meleg és azért kedvelem, mert nagyon intelligens, aranyos srác és nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Mivel kiterjesztett kisebbség tagja, sokkal érzékenyebb a szociális dolgokra és sokkal emberségesebb, mint általában mások. Nagyon kedvelem, mint embert, ennyi, nincs más oka, amiért barátok vagyunk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!