Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Össze akarunk költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze akarunk költözni a barátommal de anyukám nem hagyja. Mit csináljak? 20/L

Figyelt kérdés
Mindig mindenbe beleszól már annyira unom. Próbál lebeszélni róla hogy még korai. 3 éve vagyunk együtt és nagyon szeretem.
2018. jún. 22. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Leszarod, és elmész a barátoddal lakni.

Lényegében ennyi, ő meg hisztizzen - majd megszokja.

2018. jún. 22. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Leszarod és költözöl...
2018. jún. 22. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Először is juttass elég vért a pucádba ahhoz, hogy anyáddal szemben kiállj, addig felesleges a párkapcsolatosdit is erőltetni, nem, hogy az együttélést. Mást nem tudsz csinálni.
2018. jún. 22. 20:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért fontos itt anyukád véleménye.

21 évesen költöztem el. Volt rendes munkánk, és nem a szülőkhöz mentünk. Engedélyt sem kértem, csak elmondtam, hogy összeköltözünk.

A te anyukádnak sem kell beleszólnia. Költözz, és kész.

2018. jún. 22. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Kerdezo, a benyogott ket mondatodbol meg mindig nem vilagos miert ellenzi anyukad. Keptelen vagy tiz osszefuggo magyar mondatban felvazolni miert ellenzi anyukad az osszekoltozest? Ha meg ennyire nagylany vagy, hogy te dolgozol is es mindent meg tudsz csinalni akkor meg mi a baj? Elkoltozol aztan kesz. Egyaltalan mi a problemad? Hogy nem tudsz elkoltozni mert anyad akadalyoz vagy csak a csaladi bekeert aggodsz?

A leszavazok meg szegyelljek el magukat. En probalok tapogatozni a sotetben es problemakozpontuan kozelitem meg a kerdest, keresem a tortenetben a hibat, amit ki kell javitani. Ha latatlanban elkezdem szidni az anyjat az jobb? Nem tudom miert akkora katasztrofa, ha otlet szintjen felvetem a kerdezo felelosseget is. Cafolta a felvetesemet, oke, megyunk tovabb. Ha valakinek nem tetszett az elso valaszom az nyugodtan kifejtheti mi a gondja vele, allok elebe.

2018. jún. 23. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!