Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen a párkapcsolatotok?
Hello!
Engem konkrétan az érdekelne, hogy akik kb. 3 éve vannak együtt, hogy élik meg ezt.Milyen, mennyi a veszekedés, mennyire vagytok boldogok, és a többi...
leginkább a fiatalabb korosztály érdekelne, 18-25 év között :)
Légyszi írjatok nemet/kort
Köszi!
(nekem is van egy 3 éves kapcsolatom, ezért érdekel) 20/l
Bocsi, hogy így vàlaszolok...ha gond, csak hagyd figyelmen kívül:)
Mi 8 éve vagyunk együtt, de megéltük a 3-mat is. Mikor 3 éve voltunk együtt akkor is ugyanaz volt a helyzet nàlunk. Boldogok voltunk és vagyunk most is.:) Az érzéseink csak erősödtek ahogy telt az idő. Nem szokàsunk veszekedni. Rövid úton otthagyom azt akivel màshogy nem lehet beszélni. Ha akad valami problèma azt megbeszéljük. A normàlis emberi kommunikàció hívei vagyunk. Kicsit lehetnél konkrétabb , mire vagy kívàncsi.
Két és fél éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt. Nagyjából másfél éve volt egy komolyabb veszekedésünk, kicsin múlott, hogy nem szakítottunk. Amúgy csak vitázni szoktunk, kulturáltan, max kicsit megemelt hanggal.
Boldog vagyok mellette, vele szeretnék majd családot alapítani.
Szex jóval kevesebb van köztünk, mint az elején. Lehetne több is, de az intimitás megvan más formában, szóval annyira nem vészes. Sokat csókol, ölel, simogat, puszil, játékosan rácsap a fenekemre stb.
Ami kicsit zavaró, hogy nem nagyon szeret kimozdulni. Elmegyek én barátnőkkel, ha nagyon akarok, de szeretnék vele is pl fürdőbe menni. Egyenlőre már ott tartunk, hogy megígérte. Eddig hajthatatlan volt :)
Szóval összességében nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé, jónak tartom a kapcsolatunkat. Barátom, párom, társam.
20n
Én tavaly év elején szakítottam az előző párommal, akkor voltunk majdnem 3 évesek. Olyan szinten megromlott a kapcsolat közöttünk, hogy az utolsó hetekbe már nem is kerestük egymást. Haraggal csalódottsággal és rengeteg fájdalommal váltunk el. Sajnos még éretlenek voltunk amikor össze jöttünk,és mind a ketten hibáztunk rengeteget. De sajnos így alakult, akkoriban már meg se akartuk javítani a dolgokat.
20/L
Kicsit uncsi lapos, de elvagyunk, feltaláljuk magunkat. Jobb, mint egyedül, és jobb, mint amit a kapcsolatokról gondoltam eddig. Legjobb barátom ő.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!