Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, amit a párodnak szóban megbocsátottál, de feledni sosem fogod? Mi az?
Egy vita után küldött nekem egy nagyon ronda sms-t. Olyan dolgot írt benne, amivel rettenetesen megbántott. Belevágta a kést a szívembe.
Sosem felejtem el azt az üzenetet!
Igen, egyszer. Kibeszélte az anyjának az egyik magánügyemet, amiről egymás közt beszéltünk (azt akarta, hogy amit csinálok, hagyjam abba, de én nem akartam). Aki ezek után úgy gondolta megkeresi a "legtökéletesebb pillanatot" , hogy beleugasson, közölje a véleményét azzal a bizonyos dologgal kapcsolatban, (amit én amúgy nem kérdeztem, és nincs hozzá semmi köze,) és az egész családom előtt beszólt, megalázott vele.
A férjem érezte utána, hogy érzékeny pontomra tapintott, és többször is komolyan bocsánatot kért, megígérte hogy nem tesz többet ilyet. Ez több mint 6 éve volt, eddig tartja az ígéretét:) Megbocsátottam, de nem felejtek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!