Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok kedvéért hajlandóak lennétek étrend változtatásra, és kizárólag egészséges kajákat enni?
nincs több csoki, chips, cukros üdítő, péksüti, zsíros kaják, sültkrumpli, hús hússal, pizza stb
viszont minél több sovány hús és a köret inkább zöldség v saláta
a párotok főzne szívesen, de csak ilyeneket
nemet, életkort is írjatok légyszi
Ahogy írta valaki csak és kizárólag nem térnék át. Ha a családommal eszünk hozná a kis éthordójában az ebédjét mert ő olyan szemetet nem eszik mint mi?
Nem szeretem a végleteket de egy racionális keretek közé szorított étrend váltással nem lenne bajom ha amúgy nem vagyok bacogatva ha csalok. Ha a párom kőbe vésett szabálya lenne a csak zöldséget hallal és csirkemellel diéta és boszorkány üldözést csinálna egy kis chips miatt akkor elhagynám. Tegyen és étkezzen belátása szerint de nem vagyok a gyereke hogy beszabályozza mit mikor mennyit ehetek.
Nekem nem lenne nagy erőfeszítés így élek. Fordítva nem várnám el a másiktól, hogy alkalmazkodjon, főznék neki ízlően is.
29
Nekem erre lenne szükségem, és ha ebben még partnerem is lenne, sőt ha nem is teljesen egyedül ő, de segítene az elkészítésben, szerintem sokkal könnyebben venném. A túlzásba vitt dolgokat nem szeretem, hogy pl valaki egy szülinap vagy esküvő alkalmával sem tud engedni egy süti erejéig vagy ilyesmi, de ha nem kényszernek érezném, akkor még tetszene is.
22N
Nem
Alaptól normálisabban kajálok, de hogy ne ihassak meg mondjuk 1 rostos üdítőt hetente 1x ha jól esik, vagy ne ehessek meg egy darab csokit ha megkenném...
Nem testépítőnek készül az átlag ember, ennyi örömöt meg csempészhet a saját életébe hogy 1-1 alkalommal egyen egy jót.
(még hivatásos testépítők is tartanak csalásos étkezést, sőt csalásos napot is amikor telenyomják magukat szeméttel akkor már nehogy én ne tehessek egy ilyet)
21 F
Nem lennék hajlandó változtatni. Havi egyszer megkívánok egy jó kis műanyag mekis kaját, olyanokat nagyon jól esik egy hambi sültkrumplival. Moziba kb 3-4 havonta járok, olyankor mindig nachost eszek. Imádom a csokit, 2-3 naponta szoktam enni. Pizzát általában havonta egyszer eszek. Néha rám jön, hogy chipset egyek, arról se tudnék lemondani. Cukros üdítőket nem szoktam inni. Péksütit is ritkán eszek. Viszont imádom a húst, szinte minden nap eszek valamilyen. Nem vagyok egy kövér disznó, 75 kg vagyok 179 cm-rel. De imádom a hasamat, és ezektől a finomságoktól senki kedvéért nem búcsúznék el.
21N
Én örülnékis egy ilyen párnak.
Volt barátnőm megkértem, hogy próbáljuk már ki az almáspitét cukor nélkül, de tegyen bele gy kis mézet.
Erre elkészítette kb 3-szor annyi kristálycukorral.
Nem véletlen lett exy belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!