Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudnám szétválasztani őket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám szétválasztani őket?

Figyelt kérdés
Testvérem barátnője engem a hátam mögött mindennek elmond, mocskol. Persze a szüleimnek, meg a tesómnak csak a szépet mutatja, pedig tudom, hogy egy féreg és egyszerűen nem bírom ha a közelembe van, de még azt se szívelem, hogy a családomba van.
2018. máj. 23. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Diktafonnal vedd fel, amiket mond és játszd le mindenkinek :D
2018. máj. 23. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mond el mindennek a hátad mögött? Van erre konkrét bizonyíték? Mert ha igen akkor megmondanám a testvéremnek.

A csajjal már beszéltél erről esetleg? A tesódat ha kész tények elé állítod lehet, hogy rászól a barátnőjére, hogy ne tegye. Szétválasztani ha dúl a love nehéz lesz, ha csak nem tudsz valami komolyat pl. megcsalás stb.

2018. máj. 23. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!