Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit kell még hazudnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell még hazudnom?

Figyelt kérdés
Ha bárhová szeretnék elmenni, szüleimmel, barátaimmal találkozás, tekézés, vagy olyan esemény, ami őt nem érdekli, mindig hazudnom kell. Ha igazából megmondom, hova megyek, akkor mindig keresztbe tesz nekem trükkökkel, játszmákkal. Csináljam ezt, hazudjak mindig? Akkor nagyjából "jól működik", ha viszont megmondom az igazat, tuti lesz egy hirtelen hát/has/nyakfájás szülési fájdalom, bármi egyéb. Én 30 F ő 28 L
2018. máj. 12. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Miért tűröd ezt el? Ha ennyire nem tudtok megegyezni, akkor minek vagy vele, miért hagyod, hogy játszmázzon?
2018. máj. 12. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A játszmázás ellen ez a legrosszabb módszer!

A megoldás ha nem mész bele a játékba. Ha kihoz valami fájdalmat akkor megmondod neki, hogy jó szívem, hétfőn megyünk az orvoshoz.

Azért játszmázik, mert megszokta, hogy ezzel elér valamit.

Most tanítsd meg neki azt, hogy nem ez a dolgok menete. Ne menj bele a játékba és mindig játssz nyílt lapokkal!

2018. máj. 12. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
És ő soha nem megy veled?
2018. máj. 12. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem te vagy az egyetlen aki egy, innen nézve értelmetlen kapcsolatban van. Kérlek îrd le miért vagy vele???

Válasz egy kapcsolatban "az lègy aki vagy ,érezd jól magad."Tehát ha tekézni akarsz tekézzél ha biztos vagy benne,hogy szimulál hagyd magára. Ha hisztizik nyugodtan azt kell mondani. Kicsim! Most megyek majd jövök. Utána ha puffog nem foglalkozni vele. Hisztis kisgyerek is azért hisztizik,mert foglalkoznak vele.

Barátok hagyjám de családtól tìlt.

Anno vt egy exem 17évesen szűlt onnantól nem volt fiatalsága. 22/28voltunk amikor összejöttünk. Valentin nap éjszakai fűrdőzés....szülei nem engedték el csak szombat éjszakára a gyerek mellől. Mondtam neki ha nem gond kiáztatnám magam. Nem szólt semni rosszat. Este 8kor indúltunk, addig előben/messengeren elvoltam vele. 9re értünk oda. Nekem is rossz volt egyedűl de legalább beszélgettem haverokkal még a csajaik elvoltak. Teló kikapcsolva. Bekapcsolom látom 10 nem fogadott hîvás üzenetek. Bebeszélt magának hülyeségeket. Kitalálta félre dugok valakivel. ...azért vagyok kikapcsolva. Szépen leìrtam neki,butaságot gondol. Én ő róla soha semni ilyet nem tudnék. Nem ilyen élénk a fantáziám de ha ő ilyen beképzel dolgokat tìpus akkor jobb is hogy ő szakìtott. 3nap múlva ő kért bocsánatot.

2018. máj. 12. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért vagy vele?

A "szeretem" NEM válasz :)

2018. máj. 13. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
5ös vannak mazoisták is:)) nekik a rossz a jó
2018. máj. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!