Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nézeget a barátom a volt barátnőjéről képeket? Miért csinálja ezt? 24/N
Én azt tudom tanácsolni neked, hogy ülj le vele beszélni erről. Csak Ő adhat erre magyarázatot.
Mióta vagytok együtt?
Néha csak az emlékek. Én már házas vagyok, és néha van, hogy egy volt szerelmemnek ránézek az adatlapjára (pár évente egyszer). Csak egy emlék, semmi több. Nem dicsekszem el vele a férjemnek, de nem jelent nekem érzelmileg többet egy kedves emléknél, mint egy nyaralás például. Ezért nem is titkolom, hogy megnéztem, tán volt is, hogy látta, kérdezte ki ez, mondtam, és ennyi.
Tehát van, hogy az emberre rátörnek a régi emlékek.
Ha nem chatelt, és nem is fog vele chatelni, telefonálni, találkozni, akkor ne aggódj e miatt, és akkor sem ha ez az egy alkalom volt.
Viszont mivel ő zavarba jött, megváltozott a viselkedése, lehet, hogy érez még iránta valamit. De ha nem tartják a kapcsolatot, akkor..
Hát igaziból nem tudom, ő az egyetlen, aki tudja, csak írtam személyes tapasztalatot.
Nő vagyok.
Akkor a bizalom már biztosan kialakult köztetek.
Ha a problémákat meg tudjátok beszélni általában, szerintem ezzel is meg fogtok bírkózni. :) Egy próbát megér!
Helyette nem tudok választ adni neked, viszont azt el tudom mesélni, hogy én is néha ránézek egy-két exemre, hogy mi újság velük, ahogy a párom is. De ez nem jelent többet puszta kíváncsiságnál, hogy azóta hogyan alakult az életük :) 100%-ig sajnos vagy nem sajnos, sosem lesznek közömbösek az exek.
Valószínűleg azért volt furcsa veled, mert bánthatta a lelkiismerete, hogy nem az igazat mondta.
Mint említettem, ha továbbra is furcsa, kérdezz rá óvatosan. A pasik általában félnek az exes témától, nem akarnak bajt. Ők a békét, nyugalmat szeretik :P
hát volt egy szerelmem, akinek máig nézegetem az oldalát, mert sokáig szerelmes volt belém, akkor is, amikor kiszerettem belőle és jót tett az egomnak, ha tett rám vmi utalást évek múlva is, nem érdekel mi van vele, csak az érdekel gondol e még rám, mert dob az önbizalmamon
bár nekem kicsit sunyinak tűnik a párod, mert ezt én simán bevallanám a másiknak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!