Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom szeretné hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szeretné hogy együtt éljünk, de van neki egy kisiskolás gyereke, akinek a felnevelésében nem akarok részt venni (közös gyerek se kell). Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Végre megtaláltam a páromat. Ő volt nekem az első komoly kapcsolatom. 6 évvel idősebb nálam és van egy 8 éves lánya. Miattam hagyta ott a férjét. Most a saját lakásában él, oda szoktam feljárni hozzá, hogy együtt legyünk. Mindig azt szeretné, hogy költözzek oda. Egyszer megpróbáltuk, de 1 hónap után meguntam, hogy nekem kell a gyerekkel is foglalkoznom. Nem az én gyerekem, közös gyereket se szeretnék. Nekem így jó, pedig sokat veszekszünk, legtöbbször a gyereknevelés miatt. Mit csináljak?

2018. ápr. 25. 20:49
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%

Van olyan ismerősöm (nő), aki szintén ilyen okból, úgynevezett látogató párkapcsolatban él a párjával. Ő lakik a gyerekével, anyagi gondjuk nincs, mert a nő is dolgozik természetesen, és gyerektartást is kap az exétől. A párja pedig lakik a saját lakásában. Így találkoznak, hétvégenként, van, hogy hétköznap is, de az életüket nem kötik össze, anyagilag sem, és együtt sem élnek.

Náluk 8 éve működik.

2018. ápr. 26. 09:12
 22/42 anonim ***** válasza:
35%

21-es vagyok:

Azt még hozzátenném, hogy így a pasival nagyon jó a nő kislányának a kapcsolata, nincsenek napi szinten egymásra erőltetve.

2018. ápr. 26. 09:15
 23/42 anonim ***** válasza:
Amit a 21-es és még előbb is írtak, körülöttem is így működnek legjobban a kapcsolatok, ahol már van gyerek. Van olyan, ahol a gyerekek felnőttek és akkor költöztek össze.
2018. ápr. 26. 09:50
 24/42 anonim ***** válasza:
80%

Akkor velem van a probléma lehet, de mikor egyedülálló anya voltam, is úgy gondoltam, a komoly kapcsolat majd ott kezdődik, mikor együtt is élünk.

Nem vagyok már tizenéves, ha valakivel tényleg komolyan gondolom, arra van igényem, hogy MI, nem pedig te+én...

2018. ápr. 26. 10:07
 25/42 anonim ***** válasza:
82%

#6, azért olvasd el a kérdést is, mielőtt válaszolsz! ..xd

Kérdező,te meg ne hülyítsd magad, nem vagy te se okos, se értelmes - persze nem tudjuk, miféle a referencia szint... de főleg nem találtad meg életed szerelmét:

"de 1 hónap után meguntam," - csak találtál valakit, aki hajlandó veled lefeküdni, de myilván már nem sokáig.

Szóval, keresd azt a nagy szerelmet!

2018. ápr. 26. 10:23
 26/42 anonim ***** válasza:
27%

24-es: Amit írsz, azzal az a baj, hogy Ti a pároddal egymást választottátok, ez oké. De a párod és a gyereked nem választották egymást. Egy ráerőltetett dolognál pedig bármi jobb lehet.

Ehhez a látogató párkapcsolathoz azt még hozzátenném, hogy egy városon belül, vagy szomszéd városban lakóval működik igazán, szóval ez nem a szó hagyományos értelmében vett távkapcsolat.

2018. ápr. 26. 10:28
 27/42 anonim ***** válasza:
88%

Tudtad, hogy gyereke van.

A gyerek a gyereke lesz, 50 év múlva is...

2018. ápr. 26. 10:33
 28/42 anonim ***** válasza:
81%
Ásd el magad. Nem, nem azért mert nem akarsz gyereket, és másé se kell. Te életed, tök érthető. Csak akkor minek vagy pont ezzel a nővel? Miért mondod hogy a párod? Miért nem hagyjátok egymást békén? Nem őt védem, ő is eláshatja magát, mert hülye mint a... Na mindegy két kretén szépen megérdemli egymást. Csak azt a szerencsétlen gyereket sajnálom.
2018. ápr. 26. 11:30
 29/42 anonim ***** válasza:

Senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez ilyen esetben, én úgy gondolom. Mindenkinek ott van az ajtó nyitva.

2018. ápr. 26. 11:59
 30/42 anonim ***** válasza:
59%

#26, nekem lég sok ismerősöm van. Általában mindegyik valakinek a valakije, sohasem gondoltam, hogy bárki rámerültetett volna bárkit.. az emberi társadalomban az ismerkedés, barátkozás viszonylag természetes dolog.

Konkrétan meg olyan is volt, hogy kisbabás nővel jöttem össze, mindenféle erőltetés nélkül teljesen jó viszonyom lett a sráccal, hogy anyukája később bekattant, az más ügy, de akinek problémát jelent egy gyerek, hát nem is tudom...

2018. ápr. 26. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!