Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok lehet jövőnk ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok lehet jövőnk ha 7 évvel vagyok idősebb mint a barátom?

Figyelt kérdés
Ő 19 én 26 éves.Jól megvagyunk és a gyerkőcömmel is jól ki jönnek de a kor különbség miatt picit aggódok.Szerintetek felesleges vagy van miért aggódnom?
2018. ápr. 11. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Nézd. Lehetne 7 évvel idősebb is, az se garancia semmire. Hogy műkődni fog- e, rajtatok múlik, hogy hasonlóan gondolkodtok-e, azonos- e az értékrend, jövőkép stb stb.

Azt tudom neked tanàcsolni, hogy 1. Semmiképp ne próbàld magadhoz làncolni egy közös gyerekkel, mert az nem akadàly, hogy ha nagyon menni akar.

2. Èld meg a szerelmet addig amíg tart. Ha pedig komolyra vàgysz, tisztàzd vele időben, kogy kisebb mértékben sérüljetek, hisz könnyebb 1 év utàn elengedni mint 5.

Csak mert jàtszik a gyerekkel nem feltétlen lesz jó apa, csak mert 19 éves,még akarhat komoly kapcsolatot. Ne dőlj be az àltalànosítàsoknak. Tapasztald meg. Semmire nincs garancia. A lehetőség most màr adott, hisz belementél a kapcsolatba. Idővel kiderül.

Nàlunk 3,5 év van csak az én javamra, de attól függetlenül remekül működik. Csak alig 21 volt mikor összejöttünk, 22 mikor összehàzasodtunk. Gyerek nincs tervben egyàltalàn. Van egy kutyàm akit közösen nevelünk. :) Nem szàmít a kor, ha szeretitek egymàst.:) Voltak akik nekünk sem jósoltak 2-3 évnél többet, de ez legyen az ő beteljesületlen kívànsàguk.

A 8 együtt töltött évünk és a többi ami még hàtra van, úgyis minket igazol:) 32/N , 29/F

2018. ápr. 13. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!