Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lehet jövőnk ha 7 évvel vagyok idősebb mint a barátom?
neked tulajdonképpen 2 gyereked van
és nem, szerintem nem feltétlenül 1ütt fogtok megvénülni
egy 19 éves, ráadásul fiú személyisége még nem kiforrott, és a papás-mamást is inkább szezonális játéknak tekintik, mint érett, komoly, életre szóló felelősségvállalásnak, pláne, ha a gyerek nem is közös.
26 évesen egy kistinivel foglalkozol? Neked egy komoly kapcsolatra lenne szükséged egy olyan férfival, aki esetleg pótapja lehetne a gyerekeidnek.
Ezt egy 19 évestől ne várd. Ő most kezdni az életet és ne akard már rátukmálni a két gyerekedet. 19 évesen szerintem még fősulira meg egyetemre szeretne menni, bulizni, élni és nem két gyereket nevelni, hisz még ő is gyerek.
Szóval inkább felejtsd el ezt a kapcsolatot. Nem azonos szintről indultok. Ha nem lenne két gyerek, akkor más lenne a szituáció.
Csak nehogy azt hidd, hogy hosszútávú lesz ez a kapcsolat. Most a rózsaszínködtől úgysem tudsz gondolkodni.
Egyébként ha már te eleve aggódsz a korkülönbség miatt, akkor mi is itt a kérdés? Bizonytalanságra akarod felépíteni a kapcsolatodat?
Igen, van miért aggódnod.
De sebaj, a buta mindig a saját hibájából tanul.
Lehetne 7 évvel is idősebb pasid akkor sem garantált hogy működni fog.Semmire sincs garancia.
Én a helyedben azt tenném amit a szívem diktál... Ne mindig az észre halgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!