Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha nem akarok mindennap szexelni? 22|L
Nekem volt anno egy olyan pasim, aki félóránként szexelni akart. A vonaton is (nem vicc), ha vendégségben voltunk akkor is. Napi 1 szex volt, de egyfolytában vinnyogott, hogy ez neki nem elég. A végén már megubdorodtam az egésztől, mert kötelezőnek éreztem, ha van kedvem ha nincs, akkor is szexelni kell.
Azért mondtam el nagyvonalakban, hogy ha nem tudtok ti sem kompromisszumot kötni, akkor nem lesz hosszúéletű a kapcsolat. Felesleges egymást stresszelni, ha nem tudtok megegyezni akkor tényleg nem kell együtt lenni.
Ő nyilván ezt gondolta az összeköltözés értelmének. Mindenesetre az jó, hogy kiderül már mos, hogy vannak eltérések az életetekben.
Azt nem értem, hogy az orál miért nem megfelelő neki, arra mit mond?
Beszéljetek ezektől, veszekekdés nélkül, alapvetően fontos dolog egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!