Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondaná a barátotok, hogy "Csodálkoznál, ha tudnád, milyen kicsi a különbség közted és egy tehén között! ", akkor hogyan folytatnátok?
Én így válaszolnék:
- Ha tudnád, milyen nagy a különbség közted és egy bika közt... :D
Sportos egészséges életmódot folytatok, tehát kizárt, hogy elhízzak.
A srác stílusa meg szerintem alpári. Ezt szebben és kedvesebben is lehetne közölni a másikkal.
Szoktunk ilyent mondani viccbol egymasnak, mivel 51 kilo vagyok, viccnek veszem.
Viszont ha tenyleg okkal mondja, akkor gondolkozz el azon, hogy a tulsuly egeszsegtelen, es sokaknak nem vonzo.
Ha szeretnel fogyni, akkor tAmogat.
Ha bántó szándékkal mondja, akkor valami olyasmit, hogy "akkor mit mondd el rólad, hogy még mindig velem vagy?"
Persze tény, hogy már csak magad miatt is érdemes lefogynod, de ez nem stílus. A párod nem miattad és az egészségedért aggódik, hanem azért, mert lassan nem leszel vonzó a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!