Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a pasim rám figyeljen? 19l
Figyelt kérdés
Állandóan két hülye yutubost néz megállás nélkül meg a számítógépen játszik mintha ott sem lennék.Mit tegyek?Szeretem de ez már beteges amit csinál............2018. márc. 25. 18:31
1/12 anonim válasza:
fingj egy nagyot az orra alá :D
2/12 anonim válasza:
Ültesd le, beszéljétek meg. Kössetek kompromisszumokat. Ha nem fog változtatni, akkor szerintem nyugodt szívvel dobhatod majd ki.
3/12 anonim válasza:
Az a baj hogy még számodra kérdés hogy mit csinálj.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm második. utolsó tudod attól mert valami nem működik még nem dobjuk ki rögtön..............
2018. márc. 25. 18:40
5/12 anonim válasza:
Én egy szóval sem mondtam hogy szakíts:D te gondoltál erre egyből. De felnőtt lány létedre ahelyett hogy ide kiírd, nem tudod hogy meg kéne beszélnetek?😀
6/12 anonim válasza:
Nincs mit! :) Ha esetleg kellene még tanács vagy valami, bátran írhatsz!
7/12 anonim válasza:
Beszélj vele, kössetek kompromisszumot. Ez még nem menthetetlen, csak ne veszekedés legyen belőle, mert annak nincs értelme. Én is viszonylag sokat ülök gép előtt, munka miatt, kezdetben nehezen tudta elfogadni a barátnőm, de később megértette, na meg én is sokat változtam, mikor ott van nálam nem foglalkozok mással, csak ő az első, többet mozdulunk ki, munkámat nem csak otthon hanem laptopon útközben is gyakrabban végzem így időt sporolva többet tudok tölteni a kicsimmel. De már nem akad ki azon hogy vannak mikor a pihenést választom helyette vagy legalábbis későbbi, esti órákra tervezünk programok javát,nem napközben. Lényeg mindkettőtöknek engedni kell egy picit,hogy egyikötöknek se legyen rossz.
8/12 A kérdező kommentje:
7es én is megelégednék ezzel ha így állna hozzám remélem hogy meg tudom vele beszélni :) örülök hogy másoknak sikerült.utolsó ment a jelentés!
2018. márc. 25. 19:08
10/12 anonim válasza:
koltozz el tole. minek kell 19 evesen jatszani hogy te fuggetlen onallo novagy, amikor nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!