Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit utáltatok a legjobban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit utáltatok a legjobban az egyedül élésben és mi az, ami hiányzik (amit nem tudtok már csinálni) így, hogy nem egyedül laktok?

Figyelt kérdés

Kesze-kusza lett a fogalmazás, de jobban nem tudom kiírni.

Arra az időszakra gondolok, amikor (szingliként vagy nem) egyedül éltetek. Kihasználtátok a maximumig, hogy nem kell senkihez alkalmazkodni vagy sóvárogtatok azután, hogy legyen valaki mellettetek? És van valami, amit most már nem tudtok megtenni úgy, hogy nem csak a tied a lakás/ház, de visszagondolva jó lenne? (nem tudom, pl. a másik alvási rendjéhez nem kell igazodni vagy mittudomén' reggelente nem tudsz gitározni mert felébreszted vele a párod vagy ilyesmi :D)

2018. márc. 5. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amíg egyedül éltem, nagyon rosszul ettem. Szeretek főzni, de csak ha van kinek. Így hogy a párommal együtt étkezni, megvan a motiváció, rendesen reggelizek, főtt ebéd / vacsora van (beosztástól függ), tele a hűtő. Mikor egyedül éltem, volt hogy egész nap csak egyszer ettem, akkor is szemetet.

Komoly negatívat nem tudok mondani, nagyon jól összeillünk. Néha zavar hogy ficereg elalváskor, vagy horkol, de nem túl gyakran. Jó nem egyedül lenni.

2018. márc. 9. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék többé egyedül élni. Alapvetően az a típus vagyok, aki szeret egyedül lenni, de amikor nem volt senkim, hazamenni az üres lakásba és csak a gondolataimat hallgatni, az borzalmas volt. Sikeres voltam az élet egyik területén, aztán amikor otthon beléptem az ajtón, ott csak egy rakás romhalmazt találtam. Elvoltam, de mérhetetlenül depressziós hullámaim is voltak, pedig csak 1-1,5 évig voltam "páratlan".

Mostmár a közös lakásunkban lakok a párommal. Nincs olyan dolog, ami hiányozna az egyedül élésből. Így is azt csinálok kb. amit akarok, csak van egy társam, aki szeret és hazavár. Ha később jövök haza, csak szólok és később jövök, ha barátnőzni szeretnék este, akkor szólok és átmegyek hozzá, vagy ő jön át. Ha csak sétálni szeretnék egyedül, akkor sétálok, itthon is azzal foglalatoskodok, amivel szeretnék. Ha nincs kedvem beszélgetni, egyedül szeretnék lenni, akkor becsukom a szobaajtót és a párom elfogadja, hogy most ilyen napom van. Neki is ugyanekkora szabadság jár... Attól, hogy egy pár vagyunk, még nem kell mindig együtt lennünk és együtt csinálnunk mindent. Kiválóan működünk így ketten. :)

2018. márc. 9. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Néha egy egy óra amit csak magamban lehetek a lakásban. Amíg nem volt kihez hazajárni szerettem kiülni parkbaolvasni vagy csak meginni egy kávét valahol egyedül, kicsit ez is.
2018. máj. 11. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!